Instagram DM ekran kaydı alınca bildirim gider mi?

Ghastly

Hectopat
Daha fazla  
Mesela bana gelen tek açımlık bir video var, SS değil, iPhone'un kendi ekran kaydı özelliğiyle alsam bildirim gider mi? Ekran görüntüsünde gidiyor zaten onu biliyorum. Ya da mağazadan indirdiğim bir ekran kaydı uygulamasıyla alsam mesela. Bilen varsa söyleyebilir mi?

Harici uygulamalarla aldığınız kayıtlarda bildirim gitmez. (iPhone'un kendi kaydetme özelliği ile de sorun olmaz.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Netflix gibi uygulamalar onları ayırt edebiliyordu, bu mantıkla Instagram da anlar diye düşünüyorum. İkisi de aynı ekrandaki görüntüye erişme api'sini kullanıyor sonuçta.

Tabii Instagram özelinde emin değilim.

Harici uygulamalarla aldığınız kayıtlarda bildirim gitmez. (iPhone'un kendi kaydetme özelliği ile de sorun olmaz.)
Harici derken indirilen bir kayıt uygulamasını mı kastettiniz? Kendi ekran kaydı özelliğiyle gider mi?

Küçük bir sağlama yapmak isteyen koca yürekli arkadaş var mı? Balık belaya girsin istemiyorum Sadece deneyeceğiz 2 dk sürer.
Kendi özelliği ilede gitmez, indirdiğiniz bir uygulama ilede. En başta sorunuzu yarım okuduğum için öyle yazdım.
Eminseniz alıyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…