Instagram DM güncellemesi bir hesapta varken diğerinde yok

Yusufmukila

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Instagram DM güncellemesi bütün hesaplarımda varken birinde yok. Ne kadar uğraşsam da yapamadım, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20201123_154542_878.jpg
    IMG_20201123_154542_878.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 640
  • IMG_20201123_154617_720.jpg
    IMG_20201123_154617_720.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 496
Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook ve Instagramda güncellemeler direkt olarak herkese bir günde gelmemekte.

Hesap açılış tarihi, kullanılan telefon marka ve modeli, E-posta adresinin uygulama betasına katılıp-katılmadığı gibi bir çok değişken var. Bundan kaynaklanıyor olabilir.

Telefonunuzda Instagram verilerini temizleyin ve uygulamayı kaldırın, sonra tekrar yükleyin.
Faydası olur mu bilmiyorum fakat önerilebilecek tek şey bu gibime geliyor.

Facebook ve Instagramda güncellemeler direkt olarak herkese bir günde gelmemekte.

Hesap açılış tarihi, kullanılan telefon marka ve modeli, E-posta adresinin uygulama betasına katılıp-katılmadığı gibi bir çok değişken var. Bundan kaynaklanıyor olabilir.

Telefonunuzda Instagram verilerini temizleyin ve uygulamayı kaldırın, sonra tekrar yükleyin.
Faydası olur mu bilmiyorum fakat önerilebilecek tek şey bu gibime geliyor.
Silip kurdum zaten diğer hesaplarda var bu hesabı sonradan açmıştım ama buna güncelleme gelmedi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı