Instagram müzikli not güncellemesi bir hesapta var, diğerinde yok

YasinTekcan07

Hectopat
Daha fazla  
Yeni güncellemeyi biliyorsunuzdur notlara müzik ekleme ama aynı telefondan 2 hesap kullanıyorum birinde var özellik diğerinde yok. Nasıl çözebilirim?

Çözemezsin zamanla gelecek.

Yani maksimum Instagram'ı silip sonra yükleyebilirsin veya oturumdan çıkıp tekrar giriş yapabilirsin ama bunların çözüm olacağını düşünümüyorum.

Bu arada bana hala GIF özelliği gelmedi ama not ekleme ve nota şarkı ekleme geldi. Yani Instagram çok da hızlı getirmeyebilir herkese.

Son düzenleme:
Notlara müzik ekleme diye güncelleme mi var? Direkt notlardan müzik emojisi koyup yanına da şarkıyı yazıyorsun diye biliyorum.

Olması gereken resimdeki gibi. Seninki de güncellenmemiş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230615_121251_Instagram.jpg
    Screenshot_20230615_121251_Instagram.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
İnstagram yeni özellikleri beta sürüm gibi yayınlıyor. Bu sürümü de her hesaba özel olarak gönderiyor. Stabil çalışırsa tüm hesaplar için yayınlanıyor. Örneğin benim iki hesabım arasındaki ana menü tasarımları dahi farklı.

Instagram yeni özellikleri beta sürüm gibi yayınlıyor. Bu sürümü de her hesaba özel olarak gönderiyor. Stabil çalışırsa tüm hesaplar için yayınlanıyor. Örneğin benim iki hesabım arasındaki ana menü tasarımları dahi farklı.

Play Store'da beta kullanıcısıyım bana sonradan gelmesi mantıksız değil mi bir de güncelleme giden hesapta çok yeni bir hesap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı