Instagram DM mesajları okunabilir mi?

1Alinakişisi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İnstagram DM mesajlarının okunması mümkün mü? Rica ederim tam emin olanlar cevap versin, benim için çok önemli. Sebebi de şu benimle senelerdir uğraşan bir adam var. Kurtulmaya çalışıyorum ama kurtulamıyorum. Bir kız arkadaşım ile İnstagram DM üzerinden konuşuyordum, biraz hoşlandığım bir çocuktan bahsettim, 1 hafta sonra da mesajı sildim. İnstagram DM'leri okunabiliyorsa o hoşlandığım çocukla uğraşır diye çok korkuyorum.

Merhaba. İnstagram DM mesajlarının okunması mümkün mü? Rica ederim tam emin olanlar cevap versin, benim için çok önemli. Sebebi de şu benimle senelerdir uğraşan bir adam var. Kurtulmaya çalışıyorum ama kurtulamıyorum. Bir kız arkadaşım ile İnstagram DM üzerinden konuşuyordum, biraz hoşlandığım bir çocuktan bahsettim, 1 hafta sonra da mesajı sildim. İnstagram DM'leri okunabiliyorsa o hoşlandığım çocukla uğraşır diye çok korkuyorum.
Hesabınıza giriş yapamadığı müddetçe okuyamaz.

Mark Zuckerberg'ın sevdiğiniz çocukla uğraşacağını sanmıyorum.

Hesabınıza giriş yapamadığı müddetçe okuyamaz.
Giriş yapabilir mi ben anlamadan, böyle bir şey mümkün mü?

Hesabına girmediği sürece kimse mesajlarını okuyamaz.
Hesabıma girebilir mi, böyle bir şey mümkün mü? Düzenli olarak şifremi değiştiriyorum, giriş yapılan yerlere bakarım, telefon numaram ekli şifre değişimi veya başka bir cihazdan açılmasına karşı.

Giriş yapabilir mi ben anlamadan, böyle bir şey mümkün mü?

Hesabıma girebilir mi, böyle bir şey mümkün mü? Düzenli olarak şifremi değiştiriyorum, giriş yapılan yerlere bakarım, telefon numaram ekli şifre değişimi veya başka bir cihazdan açılmasına karşı.
Eğer bu dediklerinizi yaptıysanız girmesi imkansız içiniz ferah olsun

Hesabınızın güvenlik doğrulamasını yaparsınız, mesajlarınıza erişim sadece Instagram şirketi üzerinden yapılır ve telefonunuzun yazılımı üzerinden yapılır. Bunlarında Alinakişisi ne konuşuyormuş diye açıp bakmaları mümkün değildir, belli başlı kelimelere göre karşınıza reklam çıkartılar. Dediğiniz gibi sizinle uğraşan kişi, şifrenizi paylaşmadan hesabınıza girebilseydi zaten Instagram hesap güvenliği açığından dolayı birçok rakibi uygulamaya yenilirdi. Sonuçta dünyanın gelir akışı açısından en güçlü şirketlerinin kurduğu bir platform. Uygulama güvenliği hat safhada. Bu kadar takıntı yapmayın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı