Çözüldü Instagram DM'de müzik ekleme yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iErenVortex

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9400F - ASUS Rog Strix GTX 1050 Ti - 8x2GB DDR4 2667 MHz Ram - 240GB SSD 300GB HDD
Merhaba arkadaşlar. Bundan birkaç gün önce DM'den attığım fotoğrafların arkasına şarkı koyabiliyordum ancak şu anda koyamıyorum. Uygulamayı güncelledim, eski sürüm indirdim, Aeroinstagram bile denedim hepsinde aynı. Bunu nasıl düzelteceğim? Bilen yok mu?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Bundan birkaç gün önce DM'den attığım fotoğrafların arkasına şarkı koyabiliyordum ancak şu anda koyamıyorum. Uygulamayı güncelledim, eski sürüm indirdim, Aeroinstagram bile denedim hepsinde aynı. Bunu nasıl düzelteceğim? Bilen yok mu?
Basit olacak ama cihazını yeniden başlat.

Çözüm
Başlattım hocam bekliyorum şu anda. Açılsın girip bakacağım.

Hocam yeniden başlattım şimdi de Instagram sürekli duruyor hatası veriyor. Instagramı silip baştan yükleyeceğim tekrar.

Hocam Instagram'ı sil yükle yaptım. Düzelmedi sonra da yeniden başlattım bu sefer düzeldi. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Başlattım hocam bekliyorum şu anda. Açılsın girip bakacağım.

Hocam yeniden başlattım şimdi de Instagram sürekli duruyor hatası veriyor. Instagramı silip baştan yükleyeceğim tekrar.

Hocam Instagram'ı sil yükle yaptım. Düzelmedi sonra da yeniden başlattım bu sefer düzeldi. Teşekkürler.
Rica ederim.

Hocam ben telefonu kapatıp açtım Instagram'ı sildim ama hala yok.

Hocam ben telefonu kapatıp açtım Instagram'ı sildim ama hala yok.
Hocam başka birkaç arkadaşa daha sordum onlarda da varmış. Instagram'ın son güncellemesinde değişmiş birkaç şey güncelleyince çözülüyormuş. Belki siz de güncellemeyi deneyin düzelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı