6 623415 Picopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 50 13 Mayıs 2023 #1 Belirttiğim gibi arkadaşlarımla DM'de mesajlaşırken arkadaşımın mesajını kaydırarak yanıtlayamıyorum. Daha doğrusu hiçbir şekilde yanıtlayamıyorum ama başka hesaba girince oluyor. Yani benim hesaptan kaynaklı diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
Belirttiğim gibi arkadaşlarımla DM'de mesajlaşırken arkadaşımın mesajını kaydırarak yanıtlayamıyorum. Daha doğrusu hiçbir şekilde yanıtlayamıyorum ama başka hesaba girince oluyor. Yani benim hesaptan kaynaklı diye düşünüyorum.
Çözüm POSEİDONUS 13 Mayıs 2023 Hesabınıza henüz güncelleme gelmemiş demektir hocam. Instagram bazı hesaplara geç güncelleme veriyor.
Hesabınıza henüz güncelleme gelmemiş demektir hocam. Instagram bazı hesaplara geç güncelleme veriyor.
POSEİDONUS Megapat Katılım 25 Ağustos 2017 Mesajlar 136 Çözümler 2 13 Mayıs 2023 #2 Hesabınıza henüz güncelleme gelmemiş demektir hocam. Instagram bazı hesaplara geç güncelleme veriyor. Artı -2 Eksi Çözüm
Hesabınıza henüz güncelleme gelmemiş demektir hocam. Instagram bazı hesaplara geç güncelleme veriyor.
KS KS 6 623415 Picopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 50 13 Mayıs 2023 #3 POSEİDONUS dedi: Hesabınıza henüz güncelleme gelmemiş demektir hocam. Instagram bazı hesaplara geç güncelleme veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani hiçbir şey yapmasam kendiliğinden düzeliyor mu? Artı 0 Eksi
POSEİDONUS dedi: Hesabınıza henüz güncelleme gelmemiş demektir hocam. Instagram bazı hesaplara geç güncelleme veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani hiçbir şey yapmasam kendiliğinden düzeliyor mu?
POSEİDONUS Megapat Katılım 25 Ağustos 2017 Mesajlar 136 Çözümler 2 13 Mayıs 2023 #4 623415 dedi: Yani hiçbir şey yapmasam kendiliğinden düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Beklemeniz lazım hocam. Ne zaman düzelir bilemiyorum ama. Artı 0 Eksi
623415 dedi: Yani hiçbir şey yapmasam kendiliğinden düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Beklemeniz lazım hocam. Ne zaman düzelir bilemiyorum ama.
KS KS 6 623415 Picopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 50 13 Mayıs 2023 #5 POSEİDONUS dedi: Beklemeniz lazım hocam. Ne zaman düzelir bilemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler POSEİDONUS dedi: Beklemeniz lazım hocam. Ne zaman düzelir bilemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Daha yeni şu an hesabıma güncelleme geldi Son düzenleme: 9 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
POSEİDONUS dedi: Beklemeniz lazım hocam. Ne zaman düzelir bilemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler POSEİDONUS dedi: Beklemeniz lazım hocam. Ne zaman düzelir bilemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Daha yeni şu an hesabıma güncelleme geldi
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 13 Temmuz 2023 #6 623415 dedi: Peki teşekkürler Daha yeni şu an hesabıma güncelleme geldi Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var yeni hesap açtım direkt mesajlar yanıtladı ancak kendi asıl hesabımda olmuyor çok saçma bir durum Artı 0 Eksi
623415 dedi: Peki teşekkürler Daha yeni şu an hesabıma güncelleme geldi Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var yeni hesap açtım direkt mesajlar yanıtladı ancak kendi asıl hesabımda olmuyor çok saçma bir durum