İnstagram Doğrulama Kodu Hatası

PC üzerinden giriş yapıyordum dedim uzun zaman oldu geçmişimi bir temizleyeyim buraya kadar iyi güzel temizledim instagramıma giriş yaptığımda şüpheli giriş hatası verdi epostamla ilgili şeyleri girdim tamam iyi güzel epostama Windows Google üzerinde şu saatlerde girildi diye uyarı gelmiş biliyorum ben olduğumu yanında da 6 haneli kod fakat kodu hiçbir zaman kabul etmedi instagrama email atmak zorunda kaldım dediğini yapacağım umarım olur.
Modemi resetledim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum. Kafayı yemek üzereyim bu nasıl bir sistem cidden, benim işte benim anlayamıyor musunuz? Instagram'ın 2 değişik destek epostasına email attım her şeyim hesabımdaydı neredeyse DM olsun o olsun bu olsun kimliğimi çekip atmam söyleyenler olmuş gerçekten arkadaşlar ne yapmam gerekiyor tam olarak yeni bir hesap mı açayım gerçekten bu nasıl şey ya yardımcı olun ne olur?

Kardeşim eğer düzelttiysen veya düzeltecek olursan bana da yardım edersen çok memnun kalırım.

Merhaba 2 sene olmuş şu an aynı hatayı ben alıyorum da düzeldi mi? Ne yapmam lazım?
Pc üzerinden giriş yapıyordum dedim uzun zaman oldu geçmişimi bir temizleyeyim buraya kadar iyi güzel temizledim instagramıma giriş yaptığımda şüpheli giriş hatası verdi epostamla ilgili şeyleri girdim tamam iyi güzel epostama windows google üzerinde şu saatlerde girildi diye uyarı gelmiş biliyorum ben olduğumu yanında da 6 haneli kod fakat kodu hiçbir zaman kabul etmedi instagrama email atmak zorunda kaldım dediğini yapacam umarım olur.
modemi resetledim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum. Kafayı yemek üzereyim bu nasıl bir sistem cidden, benim işte benim anlayamıyor musunuz. İnstagramın 2 değişik destek epostasına email attım her şeyim hesabımdaydı neredeyse dm olsun o olsun bu olsun kimliğimi çekip atmam söyleyenler olmuş gerçekten arkadaşlar ne yapmam gerekiyor tam olarak yeni bir hesap mı açayım gerçekten bu nasıl şey ya yardımcı olun nolur

kardeşim eğer düzelttiysen veya düzeltecek olursan bana da yardım edersen çok memnun kalırım.
aradan 1 sene geçmiş aynı sorunu ben yaşıyorum çözebildiniz mi yardımcı olur musunuz
 
Son düzenleme:
Merhaba 2 sene olmuş şu an aynı hatayı ben alıyorum da düzeldi mi? Ne yapmam lazım?

Aradan 1 sene geçmiş aynı sorunu ben yaşıyorum çözebildiniz mi yardımcı olur musunuz?

Sorunum çözüldü evet. Sorunum Instagram'a güncelleme geldikten sonra düzeldi. Sizin ki de muhtemelen öyle çözülecektir. İnstagrama gelen güncellemeri takipte kalın sadece.
 

Geri
Yukarı