Instagram E-postasını unutmak

Mertinanc

Hectopat
Merhaba. 3 4 sene önce açtığım bir Instagram hesabım var. 2 yıldır girmiyorum. Şifreyi unutmuşum. Hesabın e-postasını da silmiştim, yani biliyorum ama öyle bir hesap artık olmadığı için erişemiyorum. Yani kısacası şifremi unuttum kısmından hiçbir şey yapamıyorum. Normalde e-postayı unutunca bir form ile hesabı geri alabiliyormuşuz ama ben en son o hesaba 2 yıl önce girdiğim için benim önüme öyle bir form çıkmadı. Fazla ümidim yok ama yardım eden olursa sevinirim :/.

Neredeyse bütün uygulamalarda telefona kod gönderme sistemi bulunur. Eğer Instagram'da da öyle bir özellik varsa ve telefonunuzu bağladıysanız (tabii telefonunuz varsa) telefona kod gönderebilirsiniz. Başka bir yolu olup olmadığını bilmiyorum. İyi günler.

Neredeyse bütün uygulamalarda telefona kod gönderme sistemi bulunur. Eğer Instagram'da da öyle bir özellik varsa ve telefonunuzu bağladıysanız (tabii telefonunuz varsa) telefona kod gönderebilirsiniz. Başka bir yolu olup olmadığını bilmiyorum. İyi günler.
maalesef telefon numaramı bağlamamışım hesaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı