Instagram engel atılıp atılmadığı nasıl anlaşılır?

şerif_alitas

Yoctopat
Daha fazla  
Şimdi selamünaleyküm öncelikle. Bir tane kız var bana engel mi atmış bilmiyorum. Instagram kullanıcısı yazıyor ve bu kızın hesabı benim hesapta çıkmıyor. 5 adet hesabım var hiçbir hesabımda çıkmıyor. En eskiden açtığım bir hesap vardı, o hesapta çıkıyor ve sizce engllemis mıdır?
Private hsabida aynı şekilde en eski hesabımda çıkıyor. Arkadaştan baktım arkadaşta da cikmiyor, diğer arkadaşta cikiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi selamünaleyküm öncelikle. Bir tane kız var bana engel mi atmış bilmiyorum. Instagram kullanıcısı yazıyor ve bu kızın hesabı benim hesapta çıkmıyor. 5 adet hesabım var hiçbir hesabımda çıkmıyor. En eskiden açtığım bir hesap vardı, o hesapta çıkıyor ve sizce engllemis mıdır?
Private hsabida aynı şekilde en eski hesabımda çıkıyor. Arkadaştan baktım arkadaşta da cikmiyor, diğer arkadaşta cikiyor.
Bence engellemis herhangi bir hesapta gorunuyorsa diger hesaplari engellemis demektir. Hiç bir hesapta görünmüyorsa hesabini dondurmuş ya da silmis olabilir.

Kullanıcı adını biliyorsan bu siteden ara.

Eğer sitede çıkarsa engellemiş demektir. Çıkmaz ise hesabını dondurmuş ya da kapatmıştır muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı