S24 Ultra hala alınır mı?

Bütçe
50000
Merhaba, faizsiz kredi veren bankalar var, hangikredi.com sitesinden faizsiz seçenekleri inceleyebilirsiniz, 1 telefon alacak kadar veriyor bankalar.

Yasa gereği siteler taksit yapmıyor.

Kusuruma bakmayın hocam yazamadım buradaki satıcıyla 2 taksit anlaşmıştım lakin ürünü getirmeyip getireceğim diyerek fazla oyalayınca Trendyol üzerinden ihtiyaç kredisi ile aldım ilginiz icin teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam bende alalı 3 hafta olacak bu pazar ilk alınan 3 4 gün ekran süresi çok az optimize oluyor fakat ondan sonraki günler inanılmaz ekran süresi çıkarıyor korkmanıza gerek yok başka sorunuz varsa alabilirim bu bütçede en iyi cihaz.

Zaten ilk hafta öyle oluyor eski S23 FE cihazımda da aynıydı lakin hocam bir sorum var hayalet ekran koruyucusu taktırdım hem parmak izi nadir çalışıyor hem de S Pen hassasiyeti azaldı ekran koruyucusuz mini çizikler oluşuyor illaki Samsung'un orijinal ekran koruyucusu mu alayım siz kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz.

Hocam ilk hafta telefon kullanım özelliklerini öğrendiği için pil süresi düşük geliyor 1 hafta bekleyip daha net görüş yazarım.

Hayırlı günler dostlar, aralık ayında S24 Ultra almayı planlıyorum lakin taksit ile almak istiyorum. İnternetten taksit olmuyor galiba; buradaki satıcılardan belki yapabilirim ama fiyatı çok uçurabiliyorlar. Kaça alsam iyi olur veya internetten nasıl taksit yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
TAS GİBİ TELEFON. TABİKİ ALINIR

Zaten ilk hafta öyle oluyor eski S23 FE cihazımda da aynıydı lakin hocam bir sorum var hayalet ekran koruyucusu taktırdım hem parmak izi nadir çalışıyor hem de S Pen hassasiyeti azaldı ekran koruyucusuz mini çizikler oluşuyor illaki Samsung'un orijinal ekran koruyucusu mu alayım siz kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz.

Hocam ilk hafta telefon kullanım özelliklerini öğrendiği için pil süresi düşük geliyor 1 hafta bekleyip daha net görüş yazarım.

O koruyucuyu gördüm fakat o kadar vermeye gerek olmadığını düşündüm ben normal 100 liraya taktırdım ayarlarda hassasiyet ayarı var ekran koruyucu taktırdığınıza göre ayarlıyor ekranı dokunma hassasiyeti ismi parmak izi falan ilk hali gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı