Instagram eski numaraya kod gönderiyor

Mesaj yok bende hiç ama.

Merhaba,

Instagram hesabımda eski telefon numaram kayıtlı ve numara kapatıldı. Hesabıma girmek istediğimde eski numaraya kod gidiyor ve ben o kodu alamıyorum. Yedek kodları da kaydetmemişim. Hesabıma tekrar nasıl giriş yapabilirim. Yardım eder misiniz?

Instagram kullanıcı adınızı verir misiniz yardımcı olmaya çalışalım.
Merhaba,

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hesabıma tekrar nasıl girebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Instagram erişimim olmayan GSM hattıma kod yolluyor güvenlik için diyor ama ona erişimim yok güncell GSM hattıma kod gelse bile hata veriyor.

Yenileyin deneyin.
hocam benim istagram hesabım geçici olarak kitlendi diyor hesabını güvene almak için kod felan göndericeğini söylüyor telefon numarası kapanmış bir telefon numarası mail hesabıma gönder diyoeum mailede kod gelmiyor ne yapmalıyım

Mail bağlı değilse çözümü yok.
merhaba benim Facebook iki adımlı doğrulamada şöyle bir sıkıntı var:
Facebook hesabımda aktif gözüken numara eski numaram. İkili doğrulamaya takıldığım için eski numarama onay kodu gidiyor ve giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Mail adresim olmasına rağmen sadece telefon numarasına kod gidiyor numaramı değiştirmek istiyorum.

Instagram şifremi unuttum ve iki faktörlü istiyor benimkide fakat eski numarama kod gidiyor mailim Instagram adresime bağlı durumda yardımcı olabilecek var mı @WexTheOrginal

@WexTheOrginal Ben de Google hesabı kurtarma için yardım istiyorum sizi önerdiler ücreti dahilinde yardımcı olursanız memnun olacağım nasıl özelden iletişime geçebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…