Instagram eski numaraya kod gönderiyor

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum Çin moralim bozuldu siz çözebildiniz mi bana yardım eder misiniz?

Sorununu çözebildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum bana da yardım eder misiniz?

Size yazdım ama siz hesabınızı alabildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum size yazdım ama bakmadınız.

Halledebildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum.

Mesaj yok bende hiç ama.

Merhaba,

Instagram hesabımda eski telefon numaram kayıtlı ve numara kapatıldı. Hesabıma girmek istediğimde eski numaraya kod gidiyor ve ben o kodu alamıyorum. Yedek kodları da kaydetmemişim. Hesabıma tekrar nasıl giriş yapabilirim. Yardım eder misiniz?

Instagram kullanıcı adınızı verir misiniz yardımcı olmaya çalışalım.
Merhaba,

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hesabıma tekrar nasıl girebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Instagram erişimim olmayan GSM hattıma kod yolluyor güvenlik için diyor ama ona erişimim yok güncell GSM hattıma kod gelse bile hata veriyor.

Mail bağlı değilse çözümü yok.
merhaba benim Facebook iki adımlı doğrulamada şöyle bir sıkıntı var:
Facebook hesabımda aktif gözüken numara eski numaram. İkili doğrulamaya takıldığım için eski numarama onay kodu gidiyor ve giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Mail adresim olmasına rağmen sadece telefon numarasına kod gidiyor numaramı değiştirmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı