- Makaleler
- 4
Gelişmeleri aktarırım. Yalnız benim ayağım 45 numara ama max 44 numara varmış. İnşallah olur.Güvenilir buradan almıştım 2 ay önce.
Gelişmeleri aktarırım. Yalnız benim ayağım 45 numara ama max 44 numara varmış. İnşallah olur.Güvenilir buradan almıştım 2 ay önce.
Bir ayakkabıcı sözü vardır, "Kardeşim giydikçe açılır o merak etme."Gelişmeleri aktarırım. Yalnız benim ayağım 45 numara ama max 44 numara varmış. İnşallah olur.
Hayırlı olsun, kapıda ödeme almışsınız zaten. Onun için dolandırılma ihtimaliniz yok. En fazla ürünü teslim almazsınız hıyar vs çıkarsa.
Kısmen katılıyorum.Güvenilirse neden emin olamıyorsunuz? Ayrıca ayakkabıyı fotoğaf çekip hava atmak için almak da nasıl bir kafa anlamış değilim.
Hani 2 bin lira ya hani.... Bir memur çocuğu o parayı nasıl versin? Hem o model tarzını seviyorum .Güvenilirse neden emin olamıyorsunuz? Ayrıca ayakkabıyı fotoğaf çekip hava atmak için almak da nasıl bir kafa anlamış değilim.
Buna da kısmen katılıyorum.Hani 2 bin lira ya hani.... Bir memur çocuğu o parayı nasıl versin? Hem o model tarzını seviyorum .
Sahte ayakkabı ile hava atmak mı? İste buna BRUH derim...Hani 2 bin lira ya hani.... Bir memur çocuğu o parayı nasıl versin? Hem o model tarzını seviyorum .
3 km öteden çekinirsem anlamazlarSahte ayakkabı ile hava atmak mı? İste buna BRUH derim...
Hani 2 bin lira ya hani.... Bir memur çocuğu o parayı nasıl versin? Hem o model tarzını seviyorum .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.