Instagram hesabı çalındı

ElfanteX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, çok yakın bir akrabamın Instagram hesabı dolandırıcılar tarafından çalındı ve IBAN paylaşıp 1200 TL gönderi, n 70.000 TL kazanın falan yazıyorlar. E-posta, telefon tamamen değişti. Hesaba ulaşamıyoruz. Ne yapmalıyız? Bildiğiniz bir sosyal medya danışmanı tarzı güvenilir bir yer var mı? Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, çok yakın bir akrabamın Instagram hesabı dolandırıcılar tarafından çalındı ve IBAN paylaşıp 1200 TL gönderi, n 70.000 TL kazanın falan yazıyorlar. E-posta, telefon tamamen değişti. Hesaba ulaşamıyoruz. Ne yapmalıyız? Bildiğiniz bir sosyal medya danışmanı tarzı güvenilir bir yer var mı? Yardımınızı bekliyorum.
Instagram ile kaliteli bir görüşme yapamazsanız hesabı spam yağmuruna tutun. Hesabı geri alamazsınız fakat bir ihtimal kapanır. Yeni bir hesap açarsınız. Hesap açarsanız tüm güvenlik önlemlerini aldığınızdan emin olun. Kesinlikle çift faktörlü doğrulama yapın. Telefon numarasıyla oluşturulmuş bir hesapsa zararlı içeren bir uygulama kurulmuş olabilir telefona. Onları temizleyin. Parolalarınızı karışık ve başka yerde kullanılmamış bir şekilde oluşturun.
Önerebileceklerim bu kadar. Geçmiş olsun.

e posta değişmesi için size mail gelmesi gerekiyor çalındığı zaman oradan kurtarılailiyor.

Hocam şöyle anlatayım ben kendimin olan bir hesabımın e postasını unutmuşum Instagram ile iletişime geçtim. Hesabın bana ait olduğuna inanmadıkları için gitti hesap. Fakat sizin durum daha üst seviye umarım alabilirsiniz yeniden hesabı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı