Instagram hesabı haksız ban yedi

ALPP0671

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İNTEL İ7-12700F ASUS PRİME B760M XPG 32GB RAM CRUCIAL 1TB M2 MSİ 500GB M2 RAMPAGE İCEBLADE C9 RAMPAGE P750
Merhaba bir takım sanal çocuklar Instagram'ımı bulup Instagram üzerinden şikayet ediyorlar. Beni şikayet seçeneğinden intihara sürükleme diye bir seçenek var orayı işaretleyerek. Aslında öyle bir şey yapmamama rağmen Instagram önce hesabımı askıya aldı sonrasında iste kalıcı banladı çözümü var mıdır bilenler için?

Kuralları ihlal etmiş olabilirsin dostum.

Kimseyi durduk yere banlamıyorlar diye biliyorum.

Yalnız şöyle bir durum var. Kimseye DM atmamama rağmen çok fazla DM attığıma dair uyarı almıştım yıllar önce.

Dolayısıyla itiraz etme seçeneğini kullanabilirsin. Destek kısmından bu yapılıyordu yıllar önce.

Bir şeyi ihlal ettiğimi asla ve asla sanmıyorum çünkü herifler beni ne takip ediyor ne de başka bir şey yapıyor dediğim gibi sanaldaki ergenler hesabım gizlideydi profilimdemi bir şey var diyeceğim profilimde bebeklik fotoğrafım vardı yani nasıl oluyor anlamıyorum kaç defa ticket attım kimliğimi okuttum ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…