Selamünaleyküm, Instagram hesabım kapandı, geriye alamadım. Fakat yeni hesap oluşturup da aynı telefonumdan giremiyorum. Başka telefondan giriş yapıyorum yeni hesap açıp ama kendi telefonuma yazınca aynı hesabı girmiyor. Ne yapmam lazım?
Çözümü nedirInstagram kısıtlama, engellenme, hesabın kaldırılması gibi durumlarda IP'den ban atıyor. Aynı telefondan başka hesap olsa dahi Instagram'a giremezsin.
Çözümü nedir?
hocam merhaba kız arkadaşım tamamen şaka amaçlı şikayet etti ve durum ne yapacağım ben var mı bilginiz. şikayet anında sadece ben fotoğraf attım o atmadı ve ciddi anlamda şaka amaçlı şikayet ettiFacebook'tan arkadaşlık isteğimi kabul etmezsen sana mesaj gönderemiyorum.
Olayı bilmeden bir şey diyemem fakat objektif bakınca haketmişsiniz gibi geliyor.hocam merhaba kız arkadaşım tamamen şaka amaçlı şikayet etti ve durum ne yapacağım ben var mı bilginiz. şikayet anında sadece ben fotoğraf attım o atmadı ve ciddi anlamda şaka amaçlı şikayet etti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.