Instagram hesabı nasıl satılır?

Sertaç Binli

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2018
Mesajlar
485
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi Teknolojileri (IT)
Herkese selam,
Kanada'da yaşayan bir kullanıcı benim hesap ismim kendisinin soyadı olduğu için hesabımı satın almak istiyor.
Daha önce bu tarz bir tecrübem olmadığı için bir hata yapmamak ve süreci doğru yönetmek istiyorum.
Alıcının benden talebi şu şekilde, Instagram'ın hesap ismi değiştirme işlemlerinin 1 ay kadar sürdüğünü ve önce hesap henüz bendeyken ismimi değiştirmemi istedi. Ücretin yarısını isim değişikliği akabinde, kalan yarısını da tamamen devrettiğimde ödemeyi teklif etti.
Bu yöntem benim için uygun ancak daha önce bu tarz bir tecrübe yaşayan varsa dikkat etmek gereken detaylar konusunda bilgileri benim için oldukça faydalı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Banka hesabınıza parayı yatırabilir. Parayı toplu olarak almanız daha iyi olur, paranın verilmesi üzerine kullanıcı adınızı değiştireceğinizi, kullanıcı adının sizin için bir şey ifade etmediğini açıklayın. Hesap ismi değiştirme işlemi bir ay sürmez, anında gerçekleştirilir. En azından ben kendi hesabım için sizin gerçekleştireceginiz şeyi yaptıgımda anında kendi kullanıcı adımı alabilmiştim.
 
Sen ismi değiştirdiğin vakit arkadaş ismi alabiliyor. Sence bu mantıklı bir ticaret mi? Önce ücretin yarısı sonra isim değişikliği ve ücretin kalan yarısı şeklinde. Bana sorarsan burada uyanıklık yapmaya çalışabilir. Ücret almadan değişme :) .
 
Bence mantıklı işlem. Kullanıcı adı nedir merak ettim açıkçası. Önce yarısını alıp sonra ismi salsan bile kârda olursun.
 
Açıkçası ben de aynı görüşteyim. Sonuçta 120 takipçisi olan vasatın bile altı bir şahsi hesabım var. Paranın yarısını aldıktan sonra işlemi tamamlayıp, kalan yarısını alamasam bile 0 TL'ye göre her türlü kârda olacağım.

Benim anlamadığım kısmı, karşı taraf isim değişikliği için 1 ay bekleyeceğiz şeklinde beni bilgilendirmesi oldu. @Kapalı'nın da belirttiği gibi profili düzenleme bölümünden direk isim değişikliğini yaptım ve aktif de oldu.
Satışın tamamlanması için e-mail adresimi değiştirerek alıcının e-mail adresini yazmamdan başka ne kaldı ki geriye?
 
Ödemeyi kripto para olarak alın. Özellikle Ripple gibi komisyonu az ve transfer hızı yüksek kripto paralarla. Bu sayede Western Union ile uğraşmaz çabucak parayı alabilirsiniz. Verebileceğim tek tavsiye bu :D
 
Ödemeyi kripto para olarak alın. Özellikle Ripple gibi komisyonu az ve transfer hızı yüksek kripto paralarla. Bu sayede Western Union ile uğraşmaz çabucak parayı alabilirsiniz. Verebileceğim tek tavsiye bu :D
Oldukça mantıklı bir tavsiye. Bunu teklif edeceğim. Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı