Instagram hesabı ne zaman açılır?

swemnes

Femtopat
Daha fazla  
Instagram hesabımda kuzenimle görüntülü konuşurken kuzenimin aldığı bir SS'te benim bacağımın gözükmesinin SS ini bana WhatsApp'tan atmıştı. Bende ona birkaç gün sonra bu fotoğrafı Instagram üzerinden atmıştım ve çıplaklık ve cinsellik diye uyarı vermişti. Mesajda kuzenim de benim ban yiyeceğimi düşünmeyerek beni şikayet etmiş benim de hesabım askıya alındı fotoğraftaki tarihte sizce hesabım açılır mı ve açılırsa ne zaman açılır? Yardımcı olursanız sevinirim. Ve yeni hesap açtığım da açar açmaz ban yiyorum nasıl çözebilirim bu durumu? Yardımcı olursanız sevinirim.

1740841973677.png

Eki Görüntüle 2435653

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram hesabımda kuzenimle görüntülü konuşurken kuzenimin aldığı bir SS'te benim bacağımın gözükmesinin SS ini bana WhatsApp'tan atmıştı. Bende ona birkaç gün sonra bu fotoğrafı Instagram üzerinden atmıştım ve çıplaklık ve cinsellik diye uyarı vermişti. Mesajda kuzenim de benim ban yiyeceğimi düşünmeyerek beni şikayet etmiş benim de hesabım askıya alındı fotoğraftaki tarihte sizce hesabım açılır mı ve açılırsa ne zaman açılır? Yardımcı olursanız sevinirim. Ve yeni hesap açtığım da açar açmaz ban yiyorum nasıl çözebilirim bu durumu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2435649

Eki Görüntüle 2435653
Dostum açıkçası insta bu konularla pek ilgilenmiyor bence. Benim hesabım çalınınca hiç bakmamışlardı.

Haklısın insta cidden böyle konularla ilgilenmiyor umursamıyor durduk yere ban attılar birde
Benim eski hesabım bir ara aniden çalınmıştı ve insta çalındıktan 2 3 dakika sonra hesabı fullden banladı. Hesaba artık ulaşamıyoreum yani işin instaya kalmış kafası eser ise açarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı