Instagram hesabı spama düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Hesaba bot takipçi attığım için spama düştü. Bir kaç gündür bekliyorum hala düzelmedi ne yapsam düzelir?

Atmadan önce düşünecektin. Bizim yapacağımız bir şey yok. İnstagram'ın insafiyetine kalmış.

Kendi sorusunu kendi cevaplayan insanlara bayılıyorum. Bot bastığını söylediğine göre olacakları göze almışsın zaten. İnstagram isterse kaldırır isterse kaldırmaz. Elinde olan bir şey yok. Fazla takipçin olunca bir şey değişmiyor.

Vay arkadaş herkes eline taş almış fırlatmak için bekliyor. Ne kadar hoşgörülüsünüz aferim size. 1 tane insan gibi cevap veren yok 1 tane!

Vay arkadaş herkes eline taş almış fırlatmak için bekliyor. Ne kadar hoşgörülüsünüz aferim size. 1 tane insan gibi cevap veren yok 1 tane!
Herkes gerekli cevabı verdi zaten. İnstagram ne isterse onu yapacak. Senin yapacağın bir şey yok. Kötü bir şey yapan kişileri desteklememiz mi lazım?

Bir de haklıymış gibi gelmiş millete laf yapıyor :D

Hocam illegal bir şey yapmışsınız ve üzerine birde bizden nasıl bir hoşgörü bekliyorsunuz? Hakkınızda üzülüp, açılmasını falan mı dileyelim?

Biz ne cevap verelim kardeşim? İyi misin? İnstagram'ın kurucusu muyuz? Adamların insafiyetine kalmış. Gelip burada boş, boş konuşacağına "neden attım?" diye düşün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı