Instagram hesabım ban mı yemiş?

Daha fazla  
Her zamanki gibi normal bir şekilde instagrama girip biraz video izlemeyi planlıyordum ancak Instagram bey bütün keyfimi kaçırdı. Telefondan giriş yaptığımda bana telefon numaramı doğrulamamı söyledi, telefon numaramı yazıp devam etmek istediğimde ise "birkaç dakika sonra tekrar deneyin" dedi. Dediği gibi yaklaşık yarım saat sonra tekrar denedim ama yine aynı hatayı aldım.

20210713_000111.jpg

Belki telefonumda bir sıkıntı vardır deyip PC'den girmeye çalıştım ancak onda siteye dahi giremedim.

Screenshot_82.png

Hesabımı kaybetmek istemiyorum içinde çok fazla şey var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anormal bir durum algılandığı için böyle bir şey olmuş olabilir, başka bir hesap açıp kendi hesabınızı aratın, çıkıyorsa şimdilik bir sorun yoktur. Tarayıcıdan ve farklı telefonlardan hesabınıza girmeye çalışın.

Spam yemişsiniz, kötü yorumlar yaptınız sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınıza çok fazla giriş denemesi, alışılmışın dışında farklı bir hesap aktivitesi gibi olaylar olunca hesabınıza giriş yapmanız askıya alınabiliyor. 24 saat kadar hesabınıza giriş yapmayı denemediğiniz takdirde hesabınıza tekrar giriş yapabileceksiniz büyük ihtimalle.

Hesabınıza çok fazla giriş denemesi, alışılmışın dışında farklı bir hesap aktivitesi gibi olaylar olunca hesabınıza giriş yapmanız askıya alınabiliyor. 24 saat kadar hesabınıza giriş yapmayı denemediğiniz takdirde hesabınıza tekrar giriş yapabileceksiniz büyük ihtimalle.

Spam'a düşmüş bana da öyle oldu ban değil.

Her zamanki gibi normal bir şekilde Instagram'a girip biraz video izlemeyi planlıyordum ancak Instagram bey bütün keyfimi kaçırdı. Telefondan giriş yaptığımda bana telefon numaramı doğrulamamı söyledi, telefon numaramı yazıp devam etmek istediğimde ise "birkaç dakika sonra tekrar deneyin" dedi. Dediği gibi yaklaşık yarım saat sonra tekrar denedim ama yine aynı hatayı aldım.

Eki Görüntüle 1105483

Belki telefonumda bir sıkıntı vardır deyip PC'den girmeye çalıştım ancak onda siteye dahi giremedim.

Eki Görüntüle 1105485

Hesabımı kaybetmek istemiyorum içinde çok fazla şey var.

Dostum bende de aynı şey oldu çözüldü mü sende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı