Instagram hesabım çalındı

Hocam orada mizah yapılıyor genellikle.

Evet hocam onun gibi troll şeyler işte.

Arkadaşlar bir hafta bekleyeceğim size yazarım gelişmeleri olmazsa hacker birine çaldırmaya çalışacağım.

Hahaaaa tamam krdsm görüşürüz ama yine de kişisel fotolarını vs çek o hesaptan hackleyen hesabını silebilir.

Hala aynı hocam giriş denedim birkaç gün önce yine aynı fake maile giriş kodu gidiyor. Veya numaraya.

Hiçbir bilmedğiniz linke vs tıklamayın ya da lisanssız hiçbir pr veya 3.parti uygulamaya hesap bilgileriniz ile giriş yapmayın. Ben de kaptırdım bir kere ama biraz kaşındım bilerek bir yere giriş yaptım bilgilerimle.

Hiçbir bilmedğiniz linke vs tıklamayın ya da lisanssız hiçbir pr veya 3.parti uygulamaya hesap bilgileriniz ile giriş yapmayın. Ben de kaptırdım bir kere ama biraz kaşındım bilerek bir yere giriş yaptım bilgilerimle.

Hocam hiç linke falan da tıklamamıştım birden çalındı kayıtlı maili kendi mailini yapmış numarayı da aynı şekilde. Neyse yeni hesap açtım.

Hocam hiç linke falan da tıklamamıştım birden çalındı kayıtlı maili kendi mailini yapmış numarayı da aynı şekilde. Neyse yeni hesap açtım.

En bilindik taktik zaten, sonra para isteyen hikaye vs paylaşır, arkadaşlarin yazar sana hemen, onlarda para istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı