Instagram hesabım çalındı

Greenville

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar mail adresimi değiştiremeden aldım hesabı. Zaten mailde iki faktörlü doğrulama açık. İlk işim buraya bir şey yazmış mi diye bakmak oldu yazmamiş. Şimdi ben telefonuma bağlı her mail adresimi ve sitelerde giriş yaptığım her şeyi değiştireyim mi? Dediğim gibi mail adresini calmamıs ama diğer hesaplarıma giriş yapabilir mi? Onları da değiştireyim mi?
Not: ESET antivirüs ile tarattım fakat bir şey çıkmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230613-125239.jpg
    Screenshot_20230613-125239.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 292
Şifreni değiştir işte.

Değiştirdim zaten. Telefonuma kayıtlı olan tüm mail hesaplarını ve giriş yaptığım sitelerin mailini değiştireyim mi diye sordum fark ettiyseniz.

Değiştirin hiç riske atmaya değmez. 3D Secure varsa onları da kapatın, iki adimli doğrulamalari da etkinlestirebilirsiniz.
Yani her şeyin şifresini degistir diyorsunuz.

Arkadaşlar mail adresimi değiştiremeden aldım hesabı. Zaten mailde iki faktörlü doğrulama açık. İlk işim buraya bir şey yazmış mi diye bakmak oldu yazmamiş. Şimdi ben telefonuma bağlı her mail adresimi ve sitelerde giriş yaptığım her şeyi değiştireyim mi? Dediğim gibi mail adresini calmamıs ama diğer hesaplarıma giriş yapabilir mi? Onları da değiştireyim mi?
Not: ESET antivirüs ile tarattım fakat bir şey çıkmadı.
Her şeyin şifresini değiştir, her şeyin oturumunu kapat, bütün cihazları tarat, çift katmanlı doğrulamayı aç.
Kendini silen bir virüs bile yemiş olabilirsiniz, işi bittikten sonra kaçan bir truva atı. Session tokenleri yürütüp gitmiştir.

Garanti olsun değiştirin. Ama nasıl aldılar ki ilk başta? Bir yerde mi paylaştınız?
Alight Motion için CC pack bakıyordum bir siteye yönlendirdi. Sonra da yanlışlıkla bir reklama bastım. Ama dün olmuştu, bugün çalmış.

Her şeyin şifresini değiştir, her şeyin oturumunu kapat, bütün cihazları tarat, çift katmanlı doğrulamayı aç.
Mecbur uğraşıcaz o zaman. Teşekkür ederim herkese.

Alight Motion için CC pack bakıyordum bir siteye yönlendirdi. Sonra da yanlışlıkla bir reklama bastım. Ama dün olmuştu, bugün çalmış.

Bir de hocam oyun hesabı calmamistir değil mi🤠

Bir de hocam oyun hesabı calmamistir değil mi🤠

Dün olmuş bugün çalası gelmiş ya da verileriniz bugün satılmış, düzgün siteler kullanın illa korsan kullanacaksanız.
Her yeri taratın dediğim gibi, evdeki her cihazı. Ağ üzerinden bir backdoor ile bütün cihazlara sızmış olabilir dandik bir virüs.

Dün olmuş bugün çalası gelmiş ya da verileriniz bugün satılmış, düzgün siteler kullanın illa korsan kullanacaksanız.
Her yeri taratın dediğim gibi, evdeki her cihazı. Ağ üzerinden bir backdoor ile bütün cihazlara sızmış olabilir dandik bir virüs.
Daha önceden de yemiştim bu kadar üstüne gitmemiştim mecbur degistiricez. Oyun hesabı çalmış mıdır sizce onların da değiştireyim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı