Instagram hesabım hacklendi ve 700 kişi tarafından takip edildi

vaishendo

Hectopat
Daha fazla  
Biri Instagram'ıma girip, maili değiştirip şifreyi değiştirmemiş. Girdim değiştirdim şifreyi. Hacklenmesi mühim değil de ben bu 700 kişiyi tek tek takipten mi çıkaracağım arkadaş?

image.png

ds.png

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 63
  • image.png
    image.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 49
Eğer önceden instagram takipçi sitelerine vesaire giriş yaptıysanız bazı panellerin botları bu şekilde şifresine erişilen hesapları kendi datalarına ekleyip, takip ettiriyor. iOS ve Android üzerinde güvenilir birkaç uygulama vardı, onlarla toplu takipten çıkabilirsin.

Benim anlamadığım şu. Bu durumu yaşayan çok kişi var. E-mail değiştirmek bu kadar kolay olmamalı bir sosyal medyanın hesabında. Orijinal e-mail adresine onaylama maili gelmeli. Bu seçenekse bile seçenek olmamalı, direkt olarak sistem bu şekilde olmalı. Instagram zayıf bu konuda.

Eğer önceden Instagram takipçi sitelerine vesaire giriş yaptıysanız bazı panellerin botları bu şekilde şifresine erişilen hesapları kendi datalarına ekleyip, takip ettiriyor. iOS ve Android üzerinde güvenilir birkaç uygulama vardı, onlarla toplu takipten çıkabilirsin.

Arkadaş merak edip parasıyla bot almak istiyordu atacak hesap yoktu benim hesaba at demiştim. Ondan demek ki. Eyvallah.

Başlığı yanlış yazmışım 700 kişiyi takip etti*

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı