Çözüldü Instagram hesabım hacklendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

valiant.dcw

Centipat
Daha fazla  
Instagram hesabımın PP'si değişti ve durmadan rastgele insanları takip ediyor. PP'yi değiştirdiğim için atamıyorum ama elinde snowboard olan bir adam vardı. Konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Giriş hareketlerinde tanımadığın cihazların oturumunu kapat ve şifre değiştir, ama çok hızlı ol ayrıca şifre değiştirdikten sonra açık değilse 2FA açmayı unutma.
Instagram hesabımın PP'si değişti ve durmadan rastgele insanları takip ediyor. PP'yi değiştirdiğim için atamıyorum ama elinde snowboard olan bir adam vardı. Konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?
Takipçi hilesi, geri takip yapmayanar veya İnstaPlus, Aero gibi bir uygulama kurup şifreni vs. girdin mi?
Aynı durumu Stalkong denilen uygulama ile yaşadım.

Giriş hareketlerinde tanımadığın cihazların oturumunu kapat ve şifre değiştir, ama çok hızlı ol ayrıca şifre değiştirdikten sonra açık değilse 2FA açmayı unutma.

Evet johannesburg diye bir yerden giriş yapılmış. Oradaki oturumu kapattım ve artık rastgele birilerini takip etmiyor. Düzelmiş sanırım teşekkürler
Takipçi hilesi, geri takip yapmayanar veya instaplus, Aero gibi bir uygulama kurup şifreni vs. girdin mi?
Aynı durumu stalkong denilen uygulama ile yaşadım.

Hayır Instagram dışında bir yere şifremi girmemiştim ama johannesburg diye bir yerden oturum açılmış onu kapatınca düzeldi. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…