Telegram hesabım hacklendi

enes584458

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bana birden mesaj geldi "Telegram hesabınız yakında askıya alınacak. Hesabınızı 6 saat içinde resmi web sitesinden doğrulayın"; sonra Telegram'a gireyim dedim bir baktım hesaptan çıkmış girmeye çalışınca 2 doğrulama dedi ama ikinci doğrulamalı adım açık değildi, şu an giremiyorum. Ama Mesaj Orijinal Telegram SMS'inden geliyordu

Birde ben birkere yanlışıkla botlara izin felan verdim sonra onlarda beni kanallara felan ekledi bende hepsinden çıkıp botu engelledim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250617-200129_Mesajlar.png
    Screenshot_20250617-200129_Mesajlar.png
    166,9 KB · Görüntüleme: 305
Bana birden mesaj geldi "Telegram hesabınız yakında askıya alınacak. Hesabınızı 6 saat içinde resmi web sitesinden doğrulayın"; sonra Telegram'a gireyim dedim bir baktım hesaptan çıkmış girmeye çalışınca 2 doğrulama dedi ama ikinci doğrulamalı adım açık değildi, şu an giremiyorum. Ama mesaj orijinal Telegram SMS'inden geliyordu.

Bir de ben bir kere yanlışlıkla botlara izin falan verdim sonra onlarda beni kanallara falan ekledi bende hepsinden çıkıp botu engelledim.

Eğer 2 aşamalı doğrulama kodları size ait numaranın smsine veya e-posta adresine değil de başka bir adrese gidiyorsa hesaba giriş yapmanın bir yolu yok. Destekle iletişime geçin hesabınızı çaldırdığınızı bildirin ve Telegram hesabınızı silmek istediğinizi iletin. Çeşitli bilgileri sizden isterler ve hesabın eskiden size ait olduğunu doğrularlarsa isteğinizi gerçekleştirirler.

Eğer 2 aşamalı doğrulama kodları size ait numaranın smsine veya e-posta adresine değil de başka bir adrese gidiyorsa hesaba giriş yapmanın bir yolu yok. Destekle iletişime geçin hesabınızı çaldırdığınızı bildirin ve Telegram hesabınızı silmek istediğinizi iletin. Çeşitli bilgileri sizden isterler ve hesabın eskiden size ait olduğunu doğrularlarsa isteğinizi gerçekleştirirler.
Altta hesabı resetle ye basıp girdim hesabı

Altta hesabı resetle ye basıp girdim hesabı.

Eğer iki aşamalı doğrulama size ait olmayan bir adrese gönderilmişse ya 2 aşamalı doğrulama adreslerinizi kendinizinki ile değiştirin ya da hesabınızı silin çünkü tekrar çalınabilir eğer çalındıysa.

Eğer iki aşamalı doğrulama size ait olmayan bir adrese gönderilmişse ya 2 aşamalı doğrulama adreslerinizi kendinizinki ile değiştirin ya da hesabınızı silin çünkü tekrar çalınabilir eğer çalındıysa.
Herşey gitti telegram da resetleme yapınca siliyor herşeyi hesapta ne varsa

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı