Instagram hesabım kapatıldı

Yok kanka bu zmanda kimseye güvenmeyeceksin bu arada senin de mi başına geldi aynısı
ya başka uygulamadan tanıştık yabancı biri. sonra instaya geçtik. sohbet muhabbet.. sonra paraya ihtiyacım var muhabbetlerine girdi. ben de görüldü attım takipten falan çıktım. öyle gezinirken hop attı hesaptan.. sonra selfie melfie bişeyler gönderdim uyarı maili üzerine.. sonra hesabını tekrar inceledik topluluk kurallarımıza hala uymuyor diye hesabı kapattılar. Cinsellikten ban yedik.Şikayet eden o yani belli. 10 gün sonra 30 gün olacak.. sonra hiç ulaşamıcaz gibi

Sen itiraz edebiliyor musun şimdi

Tamamen aynısını yaşadım bana çok güzelim cart curt bir şey dedi fotoğraf gönderdi normal selfie. Kıza cevap vermedim. Yarım saat sonra benim hesap gitti. 30 gün sonra da kalıcı kapatıldı. Sen cevap bile vermesen hesabını cinsellikten kapatıyorlar. Demek ki hesap kapattırmak çok kolay ve itiraz da edemiyorsun. Dava falan açılıyorsa açacağım ben birçok emeğim gitti Instagram ilgilenmedi aylık abone olmama rağmen.

Merhaba. Instagram hesabım kapatıldı. İtiraz ettiğimde ise değerlendirme talep edemezsin uyarısı alıyorum. Yardım eder misiniz? Bu hesap benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.
Üstad düzeldi mi ya ? Benimde hesap kapatıldı vallahi bıktım.

Yok dostum bu mesajı alıyorsan açmak zor açılmıyor yani bende zamanında bayağı uğraşmıştım yok yani boşa uğraşma zaman kaybı açmıyorlar

Kral merak ediyorum Instagram'sız iletişimsiz nasıl dayanabiliyorsun 2 yıldır. Ben ne TikTok kullanıyorum ne bir şey. Bir Instagram vardı kapattılar onu da, kimseyle iletişime geçemiyorum kafayı yemek üzereyim üstelik kapanalı 2 gün oldu.

Reis bu benim futbol sayfamdı post falan atiuodum 1k takipçi vardı kapandı ana hesabım değildi yani

Neden kapandığı hakkında bir bilgin var mı? Yardımcı olabilirim.

Neden kapandığı hakkında bir bilgin var mı? Yardımcı olabilirim.
Hocam açmıştım konu,bakabilirsiniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…