Instagram hesabım kapatıldı

Buradaki bilgiden yola çıkarak hesabınızı tam anlamıyla kaybetmişsiniz gibi duruyor, hesabınızı kurtarmak için başka bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.

Mail göndersem desteğe olur mu?

Neden dolayı kapatıldı.

Kuralları ihlal etmişsin yazıyordu ama ben 3-4 gündür hesaba girmedim. Bugün girdiğimde hesabım kapatıldı uyarısı aldım.

Bir şeyler tahmin ediyorum ama hiç hoş değil🥶

Yok yok o kadar değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail göndersem desteğe olur mu?

Kuralları ihlal etmişsin yazıyordu ama ben 3 4 gündür hesaba girmedim. Bugün girdiğimde hesabım kapatıldı uyarısı aldım.

Yok yok o kadar değil

Adamlar geri çevrilemeyeceği için perma ban atmışlar maille filan hallolmaz hocam. İlk defa gördüm komple kapananı.

Merhaba. Instagram hesabım kapatıldı. İtiraz ettiğimde ise değerlendirme talep edemezsin uyarısı alıyorum. Yardım eder misiniz? Bu hesap benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.
@mustafadinçer naptın kral ? açabildin mi ? ulaşabildin mi birilerine ?

yok mu arkadaşlar bi çözümü bunun ?

Merhaba. Instagram hesabım kapatıldı. İtiraz ettiğimde ise değerlendirme talep edemezsin uyarısı alıyorum. Yardım eder misiniz? Bu hesap benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.
naptın hocam alabildin mi hesabı ? :/

Son düzenleme:
@mustafadinçer naptın kral ? açabildin mi ? ulaşabildin mi birilerine ?

yok mu arkadaşlar bi çözümü bunun ?

naptın hocam alabildin mi hesabı ? :/
Yok kanka mail filan yazdım cevap vermediler bende saldım ne haliniz varsa görün dedim yani bu gibi bir sorunla karşılaşırsan içerde tanıdığın yoksa bı s*k yapamazsınız hocam

Yok kanka mail filan yazdım cevap vermediler bende saldım ne haliniz varsa görün dedim yani bu gibi bir sorunla karşılaşırsan içerde tanıdığın yoksa bı s*k yapamazsınız hocam
yok ki biraderim .. ben de bi ton mail yazdım ama dediğin gibi cevap vemap yok. Bu medyacılar falan ücret karşılığı açarız falan diyolar ama onlar da mail şifre falan istiolar hiç güvenemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı