KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 12 Kasım 2021 #21 466728 dedi: Sanmıyorum, belki ilçeyi yanlış gösterir ama şehiri yanlış göstermez genelde. Emülator falan kullandıysanız o olabilir. Genişletmek için tıkla... Emülatörle alakası yok hocam bazen bende de Adana gösteriyor ama Adana'da değilim muhtemelen arkadaşın olayda öyledir.
466728 dedi: Sanmıyorum, belki ilçeyi yanlış gösterir ama şehiri yanlış göstermez genelde. Emülator falan kullandıysanız o olabilir. Genişletmek için tıkla... Emülatörle alakası yok hocam bazen bende de Adana gösteriyor ama Adana'da değilim muhtemelen arkadaşın olayda öyledir.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 12 Kasım 2021 #22 Eğer ki takipçi uygulaması kullanıyorsan ona giriş yaptığın zaman giriş kısmında öyle göstermesi normaldir.
Eğer ki takipçi uygulaması kullanıyorsan ona giriş yaptığın zaman giriş kısmında öyle göstermesi normaldir.
murat yillmm Yoctopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #23 Uygulamada bilgilerini onayla.instagram yardımcı olun lufen
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #24 riptttide dedi: E-postanızı başka bir hesaba bağlanmış olabilirsiniz hocam. İki faktörlü kimlik doğrulamasını geçmeleri zor. Instagram'dan gelen e-postaları kontrol edebilir misiniz ayarlar>güvenlik menüsünde olması gerekli. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim sadece dün şifremi değiştiğim için hesabı doğrulayın gelmiş başka yok. Darqx dedi: Eğer ki takipçi uygulaması kullanıyorsan ona giriş yaptığın zaman giriş kısmında öyle göstermesi normaldir. Genişletmek için tıkla... Kullanmıştım ama 7 8 aydır hiç kullanmadım hocam.
riptttide dedi: E-postanızı başka bir hesaba bağlanmış olabilirsiniz hocam. İki faktörlü kimlik doğrulamasını geçmeleri zor. Instagram'dan gelen e-postaları kontrol edebilir misiniz ayarlar>güvenlik menüsünde olması gerekli. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim sadece dün şifremi değiştiğim için hesabı doğrulayın gelmiş başka yok. Darqx dedi: Eğer ki takipçi uygulaması kullanıyorsan ona giriş yaptığın zaman giriş kısmında öyle göstermesi normaldir. Genişletmek için tıkla... Kullanmıştım ama 7 8 aydır hiç kullanmadım hocam.