Instagram hesabımda farklı birisi var

Unusal 090

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700
Intel i3 12100F
16 GB RAM
500 GB Nvme
Arkadaşım bir gece "uyumamışsın storymi gördün" dedi. Ama ben uyuyordum. Orada anladım biraz bir şeyler. İki gün sonra da arkadaşımın hesabını çıkarmışım? Benim yine haberim yok ve bu olaylar gece oluyor. Ailemden birinin yapma ihtimali yok. Hesabımda birinin olduğunu anladım ama nereden öğreneceğimi bilmiyorum. + Şifremi de değiştirmiştim.

Arkadaşım bir gece "uyumamışsın storymi gördün" dedi. Ama ben uyuyordum. Orada anladım biraz bir şeyler. İki gün sonra da arkadaşımın hesabını çıkarmışım? Benim yine haberim yok ve bu olaylar gece oluyor. Ailemden birinin yapma ihtimali yok. Hesabımda birinin olduğunu anladım ama nereden öğreneceğimi bilmiyorum. + Şifremi de değiştirmiştim.
Instagram'a girdikten sonra profilinize gelip sağ üstteki üç çizgiye basın. Açılan menüde Hesap Merkezine basın. Sonrasında Şifre ve Güvenlik sekmesine geldikten sonra "Giriş yapılan yerler" gibi bir sekme var. Oradan öğrenebilirsiniz.

Arkadaşının neyini beğenmedi de çıktı acaba. Ne avel bir dolandırıcı olum bu. Eğer hepsi aynı kişi üstünden dönüyorsa arkadaşın dalga geçmek için de yapmıs olabilir.

Giriş yaptığın cihazlar kısmına bak ve başka birisini tespit edersen şifreni değiştirsen bile karşı taraftan hesabın çıkış yapmaz o yüzden e postanı değiştirmen daha güvenli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı