Instagram hesabımda "takip edilen" artışı

Eagle Flies

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2019
Mesajlar
314
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde takip ettiğim hesap sayısı 200 civarındaydı ama bugün gördüm ki 500'lere çıkmış, hepsi de saçma sapan hesaplar. Hesaba giriş yapan IP'lerde Rusya Federasyonu'ndan birisinin girdiğini gördüm, bağlantısını kestim ve şifremi değiştirdim. Ben bu hesapları takipten nasıl çıkabilirim? Çünkü takipten çıkma limiti var, çok hızlıca hesapları takipten çıkarsanız 20 taneden sonra falan bir müddet beklemeniz gerekiyor.
 
Telefonun android ise playstorede güvendiğim bir uygulama var takipcilerini kontrol edebiliyosun çoklu takipten cıkabiliyosun. Şifreni bir siteye mi girdin ınstagram hesabına 2. kimlik olarak telefon doğrulaması ekle.
 
Kimler beni takipten çıkarmış, takipçi arttırma nokta com gibi yerleri kullanmamaya özen gösterin.
 
Eğer yasal olmayan sitelerde takipçi kasmak için uğraşılmışsa mümkünse o sitelere fake hesap açıp giriş yapın o fake hesapta öyle takip edileni artacak bu değirmen böyle dönüyor.
 
Parayla hesap hackleyip takipçi kastıran şebekeler var. Instagram'da reklamlara veya doğrulama mesajlarına tıklamamanı öneririm. Şifreni de değiştir daha zor bir şifre koy derim.
 
Büyük ihtimalle instagram hesabını fishing yöntemi ile ele geçirdiler.Fakat siz son zamanlarda şifreyi hiçbir kimseye vermediyseniz (eş,dost,değişik içerikli siteler v.b) brute force ile hacklemiş olabilirler.5-10 saniye bekleyerek takipten çıkarmayı deneyin.Yani belli aralıklarla.
 
bir şekilde instagramda bir uygulamaya izin vermişsiniz ve sizin hesabınızla farklı hesapları takibe alıyor.tek yapmanız gerek şey şifrenizi değiştirmek
 

Yeni konular

Geri
Yukarı