Instagram hesabımın reklam ücreti ne kadar olmalı?

actanonverba

Megapat
Katılım
9 Nisan 2015
Mesajlar
5.743
Çözümler
54
Selam, uzun zamandır bir şey yazmıyordum ancak merak ettiğim ve bilmediğim bir konuda düşüncelerinize ihtiyaç duydum.

Instagram'a sıfırdan başladım ve birkaç sayfa ile ilerlemeye çalışıyorum. Mesele başta sadece ego tatmini içindi, açıklayayım; herkes yapabiliyorsa ben de mevcut içeriklere yaratıcılığımı dokundurarak ve emek vererek 10bin takipçiyi aşan, organik bir kitle oluşturabilirim diye bir yarış düzenledim kendi kendime. Sayfa ismi elbette vermeyeceğim:

1. Sayfam 4950 takipçide, aylık erişimi 21milyon olmak üzere, sadece Reels atıyorum ve açalı 2 ay olmadı.

2. Sayfam 2400 takipçide, şu an beğeni yağan 5 videom mevcut, hepsi algoritmaya girdi muhtemelen çünkü 24 saat takipçi geliyor ve beğeni yağıyor, aylık etkileşimi 9milyon ama hafta sonu 15'i geçer diye düşünüyorum, açalı 1 ay oldu olmadı.

Şimdi sorum şu; bu hesaplara ben içerik üretmeye devam ederek, maddi anlamda emek verdiğim veya vereceğim yeni hesaplar da olursa, nasıl bir katkı sağlayabilirim kendime?

Not: Tamamen organik, sıfırdan açılmış, ilk başta 5-10 izlenen ama sonradan istikrarlı ve inatçı içerik üretimim ile (kendimi göstermiyorum, sosyal medyadaki mevcut tweet, video, paylaşım vsvs. Alıp edit tecrübem ile bayağı bir şeyler katarak yeniden pazarlıyorum ki sanırım bir tık yeteneğim de varmış çünkü 1. sayfamdaki en çok izlenen videm 21m gösterim, 490k beğeni aldı, 2.sayfamdaki 3 videm 4'er milyon gösterimve ve 200+k beğenideler şu an) hiçbir çekiliş grubu, reklam, bot, program vsvs. Sahte-yapay bir şey kullanmadan yaptım dediklerimi)

An itibariyle 37bin takipçim var, konseptimi oturttum. Story'lerim günlük 8-10 bin izleniyor, reelslarım genellikle birkaç günde bir direkt tutuyor veya geçmişte attıklarım (2-8 hafta) öncekiler izlenmeye başlıyor, son 30 gündeki etkileşim 30 milyon, 300K beğeniyi geçen onlarca reels'im var. Gelir elde edebilir miyim ?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı