Instagram hesabına ABD'den giriş yapılıyor

normalbirinsan0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımdan Instagram'ıma girdiğimde gelen mailde nedense girdiğim bölge VPN kullanmamama rağmen bu isimde gözüküyor fakat ben Türkiye'de yaşıyorum ve Windows kullanıyorum. Giriş yaptığım tarayıcı ise Opera. Bu benim bilgisayarımda herhangi bir sıkıntı ya da virüs olduğunun bir işareti mi yoksa bir hata sonucu olmuş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1719758229111.png
    1719758229111.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba bilgisayarımdan Instagram'ıma girdiğimde gelen mailde nedense girdiğim bölge VPN kullanmamama rağmen bu isimde gözüküyor fakat ben Türkiye'de yaşıyorum ve Windows kullanıyorum. Giriş yaptığım tarayıcı ise Opera. Bu benim bilgisayarımda herhangi bir sıkıntı ya da virüs olduğunun bir işareti mi yoksa bir hata sonucu olmuş olabilir mi?

Hocam virüsten şüpheleniyorsanız Malwarebytes'dan ya da Kaspersky'dan tam tarama yapın.

Hocam bende oldu ama bende. Hindistan'dan bağlananan vardı bir format ya da kaspresky ile tarama yapın telefon hesap bağlıysa tarama yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı