Steam hesabına Çin'den giriş yapılıyor

Malwarebytes de bilgisayar temiz dedi. Şimdi usb belleğe windows10.iso yüklüyorum formata geçeceğim
Ne var ne yok her şeyi silerek bilgisayarı formatladım tertemiz baştan doğdu bilgisayar. Şimdi ben mail şifremi de Steam şifremi de değiştirmiştim gene de birer kez daha değiştireceğim bunlar yeterli olur mu? Bazılarınız Steamı başka maile aktar ve guardı da başka numaraya taşı demişsiniz de şimdi bunlar da sıkıntı başka numaraya guardı aktarmak istediğim zaman işlem yapamamak demek olacak sonuçta benim numaram değil. Napmalıyım son olarak arkadaşlar?

Ne var ne yok her şeyi silerek bilgisayarı formatladım tertemiz baştan doğdu bilgisayar. Şimdi ben mail şifremi de Steam şifremi de değiştirmiştim gene de birer kez daha değiştireceğim bunlar yeterli olur mu? Bazılarınız Steamı başka maile aktar ve guardı da başka numaraya taşı demişsiniz de şimdi bunlar da sıkıntı başka numaraya guardı aktarmak istediğim zaman işlem yapamamak demek olacak sonuçta benim numaram değil. Napmalıyım son olarak arkadaşlar?
2 haneli dog4ulama ya da telefon numarası ekle.

2 haneli dog4ulama ya da telefon numarası ekle.
Microsoft authenticator kurdum ve orada geçmiş aktivitelerde uzun süredir hesabıma dünyanın her yerinden farklı ip'lerden giriş yapılmaya çalışıldığını gördüm. Hepsi başarısız deneme diyor bazıları otomatik eşitleme olarak geçiyor. Bununla bir alakası var mıdır hacklenmemin bilmiyorum ama bu da kafamı karıştırdı. Çok uzun sürelerdir hep girmeye çalışmışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı