Instagram hesabına giriş yapamamak

sametlevent

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün saat 8 gibi telefonum kasmaya başladığı için fabrika ayarlarına döndürdüm. Ardından Instagram'ı tekrar indirdim ve girmeye çalıştım, fakat şifreyi kabul etmedi. Birkaç defa denedikten sonra “Şifremi unuttum” seçeneğine bastım ve SMS olarak kod aldım.

Daha sonra 8 haneli yedek kod istedi, ancak kodu bilmediğim için “Başka bir yol dene” seçeneğine bastım. Bu kez selfie videosu istedi, fakat hesabımda yüzümün gözüktüğü bir fotoğraf yok. Yine de selfie videosunu çekip gönderdim.

ve support@instagram.com ve complaint@instagram.com e posta adreslerine

Merhaba Instagram Destek Ekibi,

Hesabıma erişemiyorum çünkü iki faktörlü kimlik doğrulama koduma ulaşamıyorum ve elimde yedek kod da bulunmamaktadır. Şifremi sıfırladıktan sonra bu kod isteniyor ancak doğrulama uygulamasına erişimim yok.

Hesabımda profil fotoğrafı mevcut ancak yüzümün açıkça göründüğü bir fotoğraf bulunmamaktadır. Buna rağmen bu hesabın sahibi benim. Daha önce hesabım için doğrulama rozeti (mavi tik) başvurusunda bulundum ve bu başvuru sırasında resmî kimlik belgemi Instagram’a gönderdim. Bu nedenle hesabın bana ait olduğunu sistemlerinizdeki başvuru kayıtlarından teyit edebilirsiniz.

Hesabıma bağlı olan telefon numarasına halen erişimim vardır: **********
Hesabımın sahibi olduğumu kanıtlamak için gerekirse kimliğimi yeniden göndermeye hazırım.

Gereken desteğin sağlanmasını rica ediyorum.
Teşekkür ederim.

Kullanıcı Adım: **********

Bunu yazdım, hesabımı nasıl geri alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı