Instagram hesabında fake hesaplardan nasıl kurtulunur?

theidea1234

Hectopat
Merhaba, son 2 haftadır sürekli olarak hem kişisel hem de içerik hesabıma fake hesaplar tarafından takipler geliyor. Hikayelerinde bileceğiniz üzere phising linkler bulunuyor. Günde 4-5 kere bu takiplere maruz kalıyorum, engelleyip şikayet etsem de bir türlü kurtulamadım, hesabımın bot hesap olarak tespit edilip kısıtlama yiyeceğinden korkuyorum. Biliyorsunuz Instagram'ın algoritması biraz tuhaf. Bundan nasıl kurtulabilirim? Dipnot: Hiçbir şekilde bot takipçi sitelerine girmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, son 2 haftadır sürekli olarak hem kişisel hem de içerik hesabıma fake hesaplar tarafından takipler geliyor. Hikayelerinde bileceğiniz üzere phising linkler bulunuyor. Günde 4-5 kere bu takiplere maruz kalıyorum, engelleyip şikayet etsem de bir türlü kurtulamadım, hesabımın bot hesap olarak tespit edilip kısıtlama yiyeceğinden korkuyorum. Biliyorsunuz instagramın algoritması biraz tuhaf. Bundan nasıl kurtulabilirim? Dipnot: Hiçbir şekilde bot takipçi sitelerine girmedim.
Bra birisi sana bot atmış olabilir ve ya başka bir şey olabilir sana bir çözüm buldum eğer her saniye dakika falan geliyorsa bu takipçiler sana şu adımları dene umarım sorunun çözülür ;

Olası tüm spam hesaplarının kaldırılması
  1. Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun.
  2. Takipçi listenize dokunun ve sonra Olası spam'e dokunun.
  3. Tüm spam takipçileri kaldır'a ve sonra Kaldır'a dokunun.

Merhaba, son 2 haftadır sürekli olarak hem kişisel hem de içerik hesabıma fake hesaplar tarafından takipler geliyor. Hikayelerinde bileceğiniz üzere phising linkler bulunuyor. Günde 4-5 kere bu takiplere maruz kalıyorum, engelleyip şikayet etsem de bir türlü kurtulamadım, hesabımın bot hesap olarak tespit edilip kısıtlama yiyeceğinden korkuyorum. Biliyorsunuz Instagram'ın algoritması biraz tuhaf. Bundan nasıl kurtulabilirim? Dipnot: Hiçbir şekilde bot takipçi sitelerine girmedim.
Ayrıca hesabını gizliye almanı öneririm dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı