Arkadaşlar bir sebepten ötürü Instagram hesabımın kapatılmasını istiyorum ama Instagram'ın kendisinin bizzat benim isteğim dışında kapatması lazım yani kendim hesabımı sil yapardım ama hesabımın kapatılması lazım kamikaze gibi yani. Bunu nasıl başarabilirim özel yöntemler var mı bunun için?
O kadar özel bir yöntemi yok. İnstagram'da hesap silip yeniden hesap açanlar genellikle arkasını temizlemek isteyenler oluyor genellikle. Bence yerinde olsam o duruma düşmezdim.
O kadar özel bir yöntemi yok. Instagram'da hesap silip yeniden hesap açanlar genellikle arkasını temizlemek isteyenler oluyor genellikle. Bence yerinde olsam o duruma düşmezdim.
Arkadaşlar bir sebepten ötürü Instagram hesabımın kapatılmasını istiyorum ama Instagram'ın kendisinin bizzat benim isteğim dışında kapatması lazım yani kendim hesabımı sil yapardım ama hesabımın kapatılması lazım kamikaze gibi yani. Bunu nasıl başarabilirim özel yöntemler var mı bunun için?
Dostum sen hesabı kapatırsan 30 gun sonra tamamen siliniyor ama Instagram kapatırsa 180 gün sonra siliyor hesaba bir tempmail tanımlayıp kendi mailini sil sonra hesabı kapat bu kadar basit.