Instagram hesabını kapatma

Efe Kirwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sebepten ötürü Instagram hesabımın kapatılmasını istiyorum ama Instagram'ın kendisinin bizzat benim isteğim dışında kapatması lazım yani kendim hesabımı sil yapardım ama hesabımın kapatılması lazım kamikaze gibi yani. Bunu nasıl başarabilirim özel yöntemler var mı bunun için?

O kadar özel bir yöntemi yok. İnstagram'da hesap silip yeniden hesap açanlar genellikle arkasını temizlemek isteyenler oluyor genellikle. Bence yerinde olsam o duruma düşmezdim.

O kadar özel bir yöntemi yok. Instagram'da hesap silip yeniden hesap açanlar genellikle arkasını temizlemek isteyenler oluyor genellikle. Bence yerinde olsam o duruma düşmezdim.

Dostum lütfen yardımcı olmayacaksan kendi fikrini belirtme. Arkamı temizlemeye çalışmıyorum akrabalarım hesabımı buldu bütün sülale darlıyor beni.

Topluluk kurallarına aykırı olan şeyleri yap. Başına dert açma ama dava yemek gibi.

Ya Instagram'da kendimize mesaj atabiliyoruz ya oraya çeşitli görseller atsam hesabım kapatılır mı yoksa DM'den ihlal mi yerim onu kestiremiyorum.

Arkadaşlar bir sebepten ötürü Instagram hesabımın kapatılmasını istiyorum ama Instagram'ın kendisinin bizzat benim isteğim dışında kapatması lazım yani kendim hesabımı sil yapardım ama hesabımın kapatılması lazım kamikaze gibi yani. Bunu nasıl başarabilirim özel yöntemler var mı bunun için?

Instagram'da herkese küfür et herkes şikayet edince Instagram spam olarak algılayıp otomatik kapatır hesabı merak etme. :D

Dostum lütfen yardımcı olmayacaksan kendi fikrini belirtme. Arkamı temizlemeye çalışmıyorum akrabalarım hesabımı buldu bütün sülale darlıyor beni.

Ya Instagram'da kendimize mesaj atabiliyoruz ya oraya çeşitli görseller atsam hesabım kapatılır mı yoksa DM'den ihlal mi yerim onu kestiremiyorum.

Dostum sen hesabı kapatırsan 30 gun sonra tamamen siliniyor ama Instagram kapatırsa 180 gün sonra siliyor hesaba bir tempmail tanımlayıp kendi mailini sil sonra hesabı kapat bu kadar basit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı