Instagram, hesapları sebepsiz yere askıya mı alıyor?

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Selamlar, 5 yıldır kullandığım ve sadece 1 kez yorumumun kaldırılması dışında hiçbir ihlal yapmadığım hesabım, "kurallarımıza aykırı olan başka bir hesapla ilişkili." denilerek askıya alındı. Telefon onayı, e-mail onayı ve yüzümün göründüğü bir video ile hesabı 3-4 dakikada geri aldım fakat bir daha olur mu diye korkmuyorum değil. Başka hiçbir hesapla ilişkim yok, neden böyle oldu anlamadım. Üstelik 1-2 arkadaşımın da hesabı birkaç gün önce aynı şekilde askıya alınmış. Genel bir sorun mu var? Yanlış ban dalgası falan mı var? Bilgisi olan birisi aydınlatabilir mi?

@nankörün bastonu

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine iyi hocam, gazeteci olarak yorumlarım yüzünden tehditler alıyorum ben. Fikirlerime ters bir Instagram çalışanının zevkine kabul etmeyip hesabımı kapama ihtimali de var. En azından öyle problemleriniz yok, her durumda çalışanların haklı göreceği şekilde temiz duruyorsunuz.
Ben de geçen sene bir OF modeline küfür içerikli bir şey yazdım diye kaldırılmıştı yorumum. Hadi her ay yorumum kaldırılsa ondan sonra askıya alınsam anlarım, "Kurallarımıza aykırı olan başka bir hesapla ilişkili" nedir arkadaş ya.

Ben de geçen sene bir OF modeline küfür içerikli bir şey yazdım diye kaldırılmıştı yorumum.
Kendine saygısı olmayan birine saygısızlık yaptığınız için ceza yemek. :D

Selamlar, 5 yıldır kullandığım ve sadece 1 kez yorumumun kaldırılması dışında hiçbir ihlal yapmadığım hesabım, "kurallarımıza aykırı olan başka bir hesapla ilişkili." denilerek askıya alındı. Telefon onayı, e-mail onayı ve yüzümün göründüğü bir video ile hesabı 3-4 dakikada geri aldım fakat bir daha olur mu diye korkmuyorum değil. Başka hiçbir hesapla ilişkim yok, neden böyle oldu anlamadım. Üstelik 1-2 arkadaşımın da hesabı birkaç gün önce aynı şekilde askıya alınmış. Genel bir sorun mu var? Yanlış ban dalgası falan mı var? Bilgisi olan birisi aydınlatabilir mi?

@nankörün bastonu

Hocam merhaba. Konunun üzerinden geçen bu zamana kadar tekrar aynı hatayı aldınız mı? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.🙂

Hocam merhaba. Konunun üzerinden geçen bu zamana kadar tekrar aynı hatayı aldınız mı? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.🙂
Daha sonrasında aynı hatayı almadım fakat arada sırada postları beğenememe veya attığım yorumların başkasında gözükmeme gibi durumlar yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı