Instagram hikayem yüzünden okul hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

@TavukluDinozor ben dava açılabilir dedim. İşin hukuki boyutu hakkında yorum yapamayacagım.

BENCE bu tür eğitmenler saygıyı hak etmiyor. Yeniden BENCE kendi egolarını tatmin etmek için her gün böyle yaparak çocukları her sabah korkutmaya çalışıyorlar.

Baskasinin postu garibime gitti attim diyebilirsin.

Zaten huhuki süreçler öyle bedava geçmiyor bu işlerinde parası var. Ama cimere ederlerse ailene uyarı falan verebilirler. Benim arkadaşım discorddan Allah'a söven çocuğu cimere verdi ailesi ve çocuk uyarı yedi. Bida yaparsa Para veya hapis cezası.

BENCE bu tür eğitmenler saygıyı hak etmiyor. Yeniden BENCE kendi egolarını tatmin etmek için her gün böyle yaparak çocukları her sabah korkutmaya çalışıyorlar.
Onlar emir kulları. Tabii arasında ego kasanları da var ama yönetmelik ne derse onu yapıyorlar aynı polis gibi veya görevliler gibi emir kulları onlara kızma halden anlamaya çalış.

Bence bu tür eğitmenler saygıyı hak etmiyor.

Öğretmenler de emir kulu. Denileni yapıyor. Sizin gibi öğrenciler de saygıyı hak etmiyor zaten. Sorun yok, sorsan öğretmenlik kolay meslek. Senin gibi öğrencilerle uğraşan öğretmenlere Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…