Instagram hikayem yüzünden okul hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

Çok bir sıkıntı çıkmaz dava bakımından ama yaptığınız harbi ayıp. Eğitmenlere bu şekilde davranmak zaten tavırlarının değişmeyeceğinin bir kanıtı. Onlar sizden hem meslek olarak hem de yaş olarak üstünler böyle davranma kimseye.
BENCE bu tür eğitmenler saygıyı hak etmiyor. Yeniden BENCE kendi egolarını tatmin etmek için her gün böyle yaparak çocukları her sabah korkutmaya çalışıyorlar.
 
Metin küfür içeriyor. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.


18 Eylül'de ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Baskasinin postu garibime gitti attim diyebilirsin.
 
Zaten huhuki süreçler öyle bedava geçmiyor bu işlerinde parası var. Ama cimere ederlerse ailene uyarı falan verebilirler. Benim arkadaşım discorddan Allah'a söven çocuğu cimere verdi ailesi ve çocuk uyarı yedi. Bida yaparsa Para veya hapis cezası.
 
BENCE bu tür eğitmenler saygıyı hak etmiyor. Yeniden BENCE kendi egolarını tatmin etmek için her gün böyle yaparak çocukları her sabah korkutmaya çalışıyorlar.
Onlar emir kulları. Tabii arasında ego kasanları da var ama yönetmelik ne derse onu yapıyorlar aynı polis gibi veya görevliler gibi emir kulları onlara kızma halden anlamaya çalış.
 
Bence bu tür eğitmenler saygıyı hak etmiyor.

Öğretmenler de emir kulu. Denileni yapıyor. Sizin gibi öğrenciler de saygıyı hak etmiyor zaten. Sorun yok, sorsan öğretmenlik kolay meslek. Senin gibi öğrencilerle uğraşan öğretmenlere Allah sabır versin.
 

Geri
Yukarı