Instagram hikayeye müzik ekleyince düşük çözünürlük

Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
95
Telefonum Huawei P Smart s modeli Instagram hikayelere yüksek çözünürlükte fotoğraf paylaşıyorum müzik ekleyince çözünürlük düşüyor. İnternette araştırdım fotoğraf boyutlarıyla alakalı kırpmamız gerektiğini öğrendim. Gereken boyutlara getirdim fotoğrafı ama nafile hala düşük müziksiz ekleyince görüntüde çöküş yok ekleyince düşüyor sadece. Ne yapmalıyım?
 
Aynı sorunu bende bugün defalarca yaşadım.farklı fotoğraflarda da denedim instagram moduna göre de fotoğrafı kırptım. telefonum 13 pro max. müziksiz atmak zorunda kaldım(veri tasarrufu kapalı,instagram güncel ve instagramı silip yükledim telefonu kapatıp açtım tekrardan)
 
Aynı sorunu bende bugün defalarca yaşadım. Farklı fotoğraflarda da denedim Instagram moduna göre de fotoğrafı kırptım. Telefonum 13 Pro Max. Müziksiz atmak zorunda kaldım(veri tasarrufu kapalı, Instagram güncel ve Instagram'ı silip yükledim telefonu kapatıp açtım tekrardan)

Bende aynı sorunu yaşamaktayım 13 Pro benim de telefon ayrıca efektler içinde 2 gündür bu cihazda kullanılamıyor hatasıda almaktayım.
 
Instagram, Twitter, Facebook gibi uygulamalarda güncelleme sorunu yaşanıyor örnek olarak bende de hikaye geçişlerindeki animasyon oynamıyor önümüzdeki aylarda düzeleceğini sanıyorum.
 
Bu sorunu bende uzun zamandır yaşıyorum bir çözümü yok mudur ayarlardan yüksek verimlilik kullanma modu açık ama herhangi bir müzik, efekt veya başka bir şey eklediğim anda 240p gibi bir şey oluyor aşırıı kötü oluyor telefon iPhone 11.
 

Geri
Yukarı