Instagram Hintçe Reels gösteriyor

Fibıl

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba son birkaç gündür Instagram Reels kısmında birkaç reelde bir hintçe videolar gösteriyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Bunu çok daha önceden de yapmıştı ve bir anda kesilmişti şimdi aynısı devam ediyor. Hintçe olmadığı zamanlarda da yine 4 5 beğeni almış saçma videolar oluyordu.

Arkadaşlar merhaba son birkaç gündür Instagram Reels kısmında birkaç reelde bir hintçe videolar gösteriyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Bunu çok daha önceden de yapmıştı ve bir anda kesilmişti şimdi aynısı devam ediyor. Hintçe olmadığı zamanlarda da yine 4 5 beğeni almış saçma videolar oluyordu.
Türkçe olan videoyu 5-10 dakika oynatın.

Reels geçmişini sıfırlama gibi bir özellik olması lazım. Beğendiğin, etkileşim verdiğin videolara göre çıkıyor normalde keşfetin ayarlardan bunu sıfırlıyorsun yeni bir keşfet açılıyor bunu denedin mi ona göre bakıp söyleyeyim sana.

Reels geçmişini sıfırlama gibi bir özellik olması lazım. Beğendiğin, etkileşim verdiğin videolara göre çıkıyor normalde keşfetin ayarlardan bunu sıfırlıyorsun yeni bir keşfet açılıyor bunu denedin mi ona göre bakıp söyleyeyim sana.
hiç denemedim ama zaten beğenip etkileşime girdiğim videolar genel olarak gaming videoları basketbol veya yabancı memeler oluyor. Takip ettiklerim veya reel gönderip aldığım kişiler de böyle videolar atmıyor.
Kendimce bir kaç çıkarımım var youtubeda olduğu gibi instagram yeni hesapları veya az takipçili insanları öne çıkarmak için yapıyor olabilir ama böyleyse de niye hintçe.
İkinci olarak da hesabımda herhangi bir sayfa takip etmiyorum sadece yakınlarım takipçi takip edilen sayım eşit reelslarım ve keşfetim baktığım şeylere göre şekilleniyor bundan ötürü de kaynaklanıyor olabilir.

Hiç denemedim ama zaten beğenip etkileşime girdiğim videolar genel olarak Gaming videoları basketbol veya yabancı memeler oluyor. Takip ettiklerim veya reel gönderip aldığım kişiler de böyle videolar atmıyor.
Kendimce birkaç çıkarımım var YouTube'da olduğu gibi Instagram yeni hesapları veya az takipçili insanları öne çıkarmak için yapıyor olabilir ama böyleyse de niye hintçe.
İkinci olarak da hesabımda herhangi bir sayfa takip etmiyorum sadece yakınlarım takipçi takip edilen sayım eşit Reels'larım ve keşfetim baktığım şeylere göre şekilleniyor bundan ötürü de kaynaklanıyor olabilir.

Bu arada şöyle bir durumda var bu bahsettiğin videoların adı forumda geçmişti Instagram'la alakalı bir problemde var hint videolarından o kadar yayınlanmış ki keşfet videosu olmuş hepsi sen beğenmesen bile karşına çıkıyor zamanında benim de başıma geldi o ayarı yapınca çıkmamıştı.

Bu arada şöyle bir durumda var bu bahsettiğin videoların adı forumda geçmişti Instagram'la alakalı bir problemde var hint videolarından o kadar yayınlanmış ki keşfet videosu olmuş hepsi sen beğenmesen bile karşına çıkıyor zamanında benim de başıma geldi o ayarı yapınca çıkmamıştı.
zaten yabancı forumlarda da yabancılar aynı sorunlardan bahsetmişler sürekli hint videoları görmekle alakalı. Bazılarının tüm reelsı öyleymiş çok şükür bende öyle bir sorun yok 15 20 reelde bir oluyor yani bazen hiç olmuyor.

Bir süre daha bekleyip önerdiğiniz şeyi deneyeceğim çok teşekkürler. Şuan bunu yapmak istemiyorum dediğim gibi takip ettiğim sayfalar falan yok keşfet biraz zor şekillenir öyle yaparsam onunla pek uğraşasım yok şuanlık 🥲

Zaten yabancı forumlarda da yabancılar aynı sorunlardan bahsetmişler sürekli hint videoları görmekle alakalı. Bazılarının tüm Reels'ı öyleymiş çok şükür bende öyle bir sorun yok 15 20 reelde bir oluyor yani bazen hiç olmuyor.

Bir süre daha bekleyip önerdiğiniz şeyi deneyeceğim çok teşekkürler. Şu an bunu yapmak istemiyorum dediğim gibi takip ettiğim sayfalar falan yok keşfet biraz zor şekillenir öyle yaparsam onunla pek uğraşasım yok şu anlık 🥲

Rica ederim hocam iyi akşamlar :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı