Instagram keşfet algoritmasının bozuk olması

615069

Decapat
Selamlar. Instagram'da keşfetim bir garip bir tek bende mi böyle bilemiyorum. Reels'lerin bazıları yeni oluyor sadece. Gerisi hep eski reelsler eski yorumlarla dolu bu bir tek ben de mi böyle? Mesela bir video çıkıyor 21 hafta öncesinin yorumları falan var. Bazen de yepyeni taze videolar çıkıyor. Arkadaşlarımın beğendiği videoları en son ben görüyorum resmen.

Selamlar. Instagram'da keşfetim bir garip bir tek bende mi böyle bilemiyorum. Reels'lerin bazıları yeni oluyor sadece. Gerisi hep eski Reels'ler eski yorumlarla dolu bu bir tek ben de mi böyle? Mesela bir video çıkıyor 21 hafta öncesinin yorumları falan var. Bazen de yepyeni taze videolar çıkıyor. Arkadaşlarımın beğendiği videoları en son ben görüyorum resmen.

Evet maalesef kötü bir durum. Neden olduğunu bilmiyorum ancak sıkça yaşıyorum. Şanslıyım ki arkadaşlarım tüm Instagram'ı bana gönderiyorlar. Gündemden kopmuyorum :)

Evet maalesef kötü bir durum. Neden olduğunu bilmiyorum ancak sıkça yaşıyorum. Şanslıyım ki arkadaşlarım tüm Instagram'ı bana gönderiyorlar. Gündemden kopmuyorum :)
Benim de öyle arkadaşlarım var da görünce moralim bozuluyor hocam ufak tefek şey olsa bile. Yani bakıyorum onlar çok önceden görmüş beğenmiş ben daha niye yeni görüyorum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı