Instagram kullanıcı adı alınamıyor

cikolatalikedi

Hectopat
Makaleler
4
Herkese merhaba, dün domain için bugünde Instagram kullanıcı adı için yazıyorum. Domain daha önce kimse tarafindan kayit ettirilmemis. İlk defa ben ediyorum. Instagram'dan sa*****.com diye kullanici adini almaya çalışıyorum alınamıyor bakıyorum kullanıcı adını kullanan yok, daha önce birisi almış olamaz ilk defa ben aldım domaini. Bu durumla daha önce karşılaşıp çözen varsa yardımcı olabilir mi?

Herkese merhaba, dün domain için bugünde Instagram kullanıcı adı için yazıyorum. Domain daha önce kimse tarafindan kayit ettirilmemis. İlk defa ben ediyorum. Instagram'dan sa*****.com diye kullanici adini almaya çalışıyorum alınamıyor bakıyorum kullanıcı adını kullanan yok, daha önce birisi almış olamaz ilk defa ben aldım domaini. Bu durumla daha önce karşılaşıp çözen varsa yardımcı olabilir mi?

Alttan tireli kullanmak zorunda kalacağim yoksa o da cok göze batıyor.

Alttan tireli kullanmak zorunda kalacağim yoksa o da cok göze batıyor.

Eskiden başka birisi almış hesabı kapatılmış / dondurulmuş olabilir hocam.

Bende de aynısı oldu 3 4 saat bekleyince düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00