Lord_Gamer34

Picopat
Daha fazla  
Instagram'ı eskiden bayağı aktif kullanırdım. Instagram'ı sildim. 1-2 gün önce sadece video izlemek ve can sıkıntısını gidermek için kullanıyordum. Sevgili, arkadaş, dost falan yok. Kafa rahat.
Aslında Instagram kullanmanın ne kadar yanlış olduğunun farkına varmaya başladım. Bir aralar sosyal medyaya ara vermiştim. Bir rahatlama gelmişti. Baş ağrıları ve uyku problemleri son bulmuştu. Kimin ne yiyip içtiğini, kimin nereye gidip gitmediğini görmekten, şunun manitası kim bunun manitasi kim gına gelmişti artık.
Bayağı gereksiz olduğunu şimdi anlıyorum.

Instagram yerine Technopat'ta takılsan senin için 100 kat daha iyi. Yeni bilgiler öğrenirsin. Ama Instagram %99 boş. Zarardan başka bir şey değil. Instagram yasaklandığı zaman ülke bir durgunlaştı. Reels girsem gereksizce saçma sapan müzikler açıp dans ediyorlar. Gereksiz saçma sapan mizahlar, şakalar. Kızların gönderilerinin yorumları "aşkımmm bebeğim, müsait misin, çok güzelsinn" diyenlerle dolu. Profil fotoları saçma sapan ayna fotoğrafları. Erkeklerin çoğu tas kafa, yana bakan profil fotoğrafları. Açıklamalara mafya sözleri ve bir ninja emojisi. Storyler ayrı bir komik oluyor. Opsiyonel saçmalığıda var. Her Reels'in yorumlarının aynı mizahlarla aynı saçma şakalarla dolu olması. Bunlar sıkılmıyor mu kaç seneden beri bu durumdan anlamıyorum.

Bunların yanında Instagram'ı doğru kullananlarda var. Bilgi, haber sayfalarını takip edenler, motivasyon için kullananlar. Kendine zaman kısıtlaması koyanlar vb. bunlara lafım yok.

Buraya sizlerin fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi sormaya geldim. Sizce mantıklı mı? Zaman kaybı mı? Ne gibi tavsiyeleriniz, ne gibi görüşleriniz var bu konu hakkında arkadaşlar? Teşekkürler, iyi günler diliyorum. Kendinize çok iyi bakın. Saygılar Technopat yetkilileri ve üyeleri.

Keşfet Bu Aralar Çok Sıkıntı Olmaya Başladı, Herşeyden Örnek Verebilirim

Bir Video İçin Arkadaşını, Manitasını Miyavlamasını İsteyenler Var

Toxic Kitle

Ve Daha Fazlası

Bence de zaman kaybı arkadaşlarla yazışmak için giriyorum zaten videoların yarısından çoğu zenci, Dini ve milli değerlere söven kendini shitpostcu sanan çocuklar ile dolu diğerleri de sizin dediğiniz gibi aşk araba vs.

Neden Benim Keşfetim Böyle İnan Bende Bilmiyorum
Arabalar Genellikle İyi Oluyor (Umarım Dediğinden Farklı Bişey Değildir) Bende Arkadaşlar İçin Giriyorum

Instagram kullanınca baş ağrısı ve uyku problemleri yaşıyorsanız bir doktora veya psikoloğa görünün. Instagram siz ne isterseniz onu karşınıza veriyor milyarlarca video arasından sizin karşınıza saçma sapan videolar çıkıyorsa onları izlemek istediğiniz için çıkıyordur farkında olmasanızda.

Neden benim keşfetim böyle inan bende bilmiyorum.

Arabalar genellikle iyi oluyor (umarım dediğinden farklı bir şey değildir) bende arkadaşlar için giriyorum.

Arabaları bende severim beğendiğim videoların çoğu öyle fakat araba koyup yok piyasanın sahibiyiz yok az kalsın kaza yapıyorduk gibi diyen şahıslara diyorum yoksa R35 gibi bir arabayı bende çok severim.

Ben şahsen sadece shitpost izlemek için kullanıyorum. Mizah konusunda size kesinlikle katılıyorum, ülkenin mizah seviyesi gerçekten berbat. Shitpost & Meme sayfalarının neredeyse hepsi ya birbirinden çalıyor ya da aynı mizahı kopyala yapıştır yapıyor. Kaliteli içerik bulmak gerçekten çok zor.

Kullanmak istemiyorsanız kullanmayın hocam. Dediğiniz gibi faydası yok gibi bir şey zaten.

Kendini biliyorsan ve sana yararı olan veya sana keyif veren şeyleri izliyorsan neden mantıksız olsun ki. Karıya kıza yazmak için kullanan da var, para kazanmak için kullananda. Misal ben nerde ne yediğimi içtiğimi , kimlerle oturup kalktığımı etiket etmeyi sevmeyen biriyim, hesabım olsada paylaşım yapmam, özellikle futbol ile ilgili sayfaları takip ederim açar bakar vakit geçiririm o kadar.

Sadece zaman geçirmek için.

Bu yazdıklarınıza imzamı atasım hatta parmağımı basasım geldi, düşüncelerimi dökmüşsünüz satırlara. Saçmalıklardan uzaklaşmak ve gündem takip etmek istersen X(Twitter) gülmek veya eğlenmek için de Reddit girebilirsin, ve dediğin gibi Technopat çok daha iyi zaman geçirmeni sağlıyor Instagram'a kıyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…