Instagram kullanmak mantıklı mı?

No problem! Here's a brownie recipe for you!
bu tür şeyleri görmekten artık gına geldi. Ama gerçekten komik şeyler var, çok sık olmasa da arada bir girip (genelde tuvalette) 2 kaydırıp çıkıyorum.

Bu yazdıklarınıza imzamı atasım hatta parmağımı basasım geldi, düşüncelerimi dökmüşsünüz satırlara. Saçmalıklardan uzaklaşmak ve gündem takip etmek istersen X(Twitter) gülmek veya eğlenmek için de Reddit girebilirsin, ve dediğin gibi Technopat çok daha iyi zaman geçirmeni sağlıyor Instagram'a kıyasla.

Ben de kullanmıyorum yaklaşık 1 yıldır.

Algoritma nasılsa takip ettiğim birisi hesabını satıyor ertesi gün o hesabı satın alan kişi hesaba cinsel içerikli video yüklüyor (hesabın ne hesabı olduğu belirsiz) normal videolar hariç en üstte cinsel içerikli videolara rastlıyorum (hesabım 6K kişiyi takip ediyor çoğu kişi sattığı için midir bilmiyorum ama 1. video hariç tüm videolar normal nedense.

Tabii ki, Instagram'da içeriğini hakkıyla ve kaliteyle yapıp parasını alanlar takipçisini kazananlar hak ediyor orası ayrı. Ben sadece Instagram'daki çoğu kesimden bahsettim. Daha söylemediğim çok şey var. Çok uzun olsun istemiyordum yazının. O yüzden çoğu şeyi eklemedim :)

Bu yazdıklarınıza imzamı atasım hatta parmağımı basasım geldi, düşüncelerimi dökmüşsünüz satırlara. Saçmalıklardan uzaklaşmak ve gündem takip etmek istersen X(Twitter) gülmek veya eğlenmek için de Reddit girebilirsin, ve dediğin gibi Technopat çok daha iyi zaman geçirmeni sağlıyor Instagram'a kıyasla.
Hocam bugüne kadar twitter'da veya reddit'te hiç takılmadım. Takılmayı düşünüyorum fakat oralar da instagram'ın büyük bir kitlesiyle aynıysa hiç girmeyeyim daha iyi.

Tabii ki, Instagram'da içeriğini hakkıyla ve kaliteyle yapıp parasını alanlar takipçisini kazananlar hak ediyor orası ayrı. Ben sadece Instagram'daki çoğu kesimden bahsettim. Daha söylemediğim çok şey var. Çok uzun olsun istemiyordum yazının. O yüzden çoğu şeyi eklemedim :)

Hocam bugüne kadar Twitter'da veya Reddit'te hiç takılmadım. Takılmayı düşünüyorum fakat oralar da Instagram'ın büyük bir kitlesiyle aynıysa hiç girmeyeyim daha iyi.

Dünyanın her bölgesinde olduğu gibi salak insanlar oralarda da varlar maalesef. Ama Instagram'dan bunaldığım dönem Twitter ve Reddit kullanımını arttırmıştım ve iyi gelmişti, farklılık iyidir her zaman. Ayrıca Instagram'daki kitle pek sevmiyor oraları, uğramıyorlar.

Instagram'ın algoritması çok basit. Biri bir video taslağı yapar 1 ay o taslakla keşfet çöpe döner. Telefon numarası olmayan arkqdaşlarımla iletişimi koparmamak için kullanıyorum yoksa Instagram kapandığı gün hiç Instagram'a girmedim. Eğer can sıkıntısı için kullanıyorsan biraz ingilizceni geliştirip Reddit'te dolaş oranın mizahı instagramdakilerden daha iyi.

Instagram'ın algoritması çok basit. Biri bir video taslağı yapar 1 ay o taslakla keşfet çöpe döner. Telefon numarası olmayan arkqdaşlarımla iletişimi koparmamak için kullanıyorum yoksa Instagram kapandığı gün hiç Instagram'a girmedim. Eğer can sıkıntısı için kullanıyorsan biraz ingilizceni geliştirip Reddit'te dolaş oranın mizahı instagramdakilerden daha iyi.
Görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı