Instagram NCMEC bildirimi

• Konuyu başlatan 899088
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 108
  • Görüntüleme 16.532
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi en azından adını hatırlayıp farklı hesaptan yazmış ve kanıt elde etmişsin bu senin için iyi olur ayrıca sende onu malum suçtan şikayet et madem sana sebep oldu sende onu et o da aynı sorunu yaşasın

Avukatlar ne dedi peki bu konularla ilgili bizimle de paylaşabilir misin
İnstegramdaki sayfayı SS attım 3 ay sürer bu işlemlerin başlatılması dedi 3 ay içinde veya sonra polisler ikametgahiniza gelir ifade için dedi ifadeden sonra savcılığa çıkarsınız sonra mahkeme işlemleri başlar dedi

İnstegramdaki sayfayı SS attım 3 ay sürer bu işlemlerin başlatılması dedi 3 ay içinde veya sonra polisler ikametgahiniza gelir ifade için dedi ifadeden sonra savcılığa çıkarsınız sonra mahkeme işlemleri başlar dedi
Yani bu konular çok hassas konular olduğu İçin savcılık ve emniyet bence süreci gizli bir şekilde yürütmeli sonuç olarak böyle bi dava söz konusu olsa dahi itibar ve onur denen hiçbir şey insanda kalmaz suçsuz kişiler toplum içinde perişan olur bi yapay zekanın saçmlağına insanlar bu kadar kolay harcanmamalı herkesin toplumda bir yeri bi düzeni var ayrıca her an herkesin başına gelebilir bu olay şuanki mevcut sistemde

Rahat 50 avukat aldım hepsi 3 ay sonra fln ifadeye çağırılırsiniz diyo

Aldım yazmışım aradım**
3 ay değil ortalama 1 senede geliyor en geçte 2 sene ocakta suç işlediniz diyelim aralıkta ifade verirsin

Aynen öyle bişy diyecem dostum benim konuyu biliyorsun şimdi diyelim ki konuştuğum kişinin kullandığı hesabı yaş olarak büyükse Dm den küçük söylediği için o raporda geçersiz oluyor bunu anladım, Peki küçük olursa ne olur ? Ayrıca sohbet içeriği nasıl etki ediyor bu rapora

Arkadaşlar yeni bir açıklama yapmam gerek özellikle son zamanlarda instagram kafasına göre herkesi banlıyor Google den aratabilirsiniz bir gazete sayfasında haber konusu olmuş konuyla ilgili ayrıca imza kampanyası var şuan binlerce kişi imza atmış ve çoğu kişi toplu dava açmayı düşünüyor sizce instagram konuya el atıp açıklama yapar mı
Yaşı büyükse konuyu kapatırlar küçükse dava açılır sana

3 ay değil ortalama 1 senede geliyor en geçte 2 sene ocakta suç işlediniz diyelim aralıkta ifade verirsin

Knk bana 18 dedi bu uyarıyı alınca şüphelendim hesap kapatıldığı için teyit amaçlı feyk hesap açtım yaşını sordum bu sefer de 17 dedi bana niye 18 dedin diye sorduğumda 1 hafta sonra 18 olucam dedi ekran görüntüsü aldim engelledim hesabı kapattım

Knk bana 18 dedi bu uyarıyı alınca şüphelendim hesap kapatıldığı için teyit amaçlı feyk hesap açtım yaşını sordum bu sefer de 17 dedi bana niye 18 dedin diye sorduğumda 1 hafta sonra 18 olucam dedi ekran görüntüsü aldim engelledim hesabı kapattım
Ekran görüntüsü aldığın iyi olmuş reis

inş knk bakalım bu konu daha önce başına gelmiş insanlar da bilgilendirse de rahatlasam biraz
Reis ben bu konuyla alakalı 100 tane davaya baktım insanlar paylaşıyolar bazı platformlarda senin durumun gibi durum görmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı