Instagram önerilen kişiler kısmı yok

SedoMedo

Femtopat
Daha fazla  
Instagram'da “Önerilen Kişiler” yani yeni adıyla “Yeni İnsanları Keşfet” kısmı, profilde sağ tarafta “Profili Düzenle” butonunun yanında küçük bir düğme olarak yer alıyor. Ancak ben ana hesabımda bu düğmeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.

Farklı bir hesapta bu özellik sorunsuz çalışıyor. Ana hesabımda neden çalışmıyor? Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Instagram'da “önerilen kişiler” yani yeni adıyla “yeni insanları keşfet” kısmı, profilde sağ tarafta “profili düzenle” butonunun yanında küçük bir düğme olarak yer alıyor. Ancak ben ana hesabımda bu düğmeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.

Farklı bir hesapta bu özellik sorunsuz çalışıyor. Ana hesabımda neden çalışmıyor? Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Dostum onun kapatılıp açılan ayarı vardı fakat 10 -15 dakika gezindim bulamadım. Fakat açılıp kapandığını hatırlıyorum. O yüzden gözükmüyor büyük ihtimal.

Profil => 3 çizgi => Hesaplar Merkezi => Bilgilerin ve İzinlerin => Kişileri Yükle => Hesap Seç => Rehberi Bağla Tikini Aç

Instagram'da “Önerilen Kişiler” yani yeni adıyla “Yeni İnsanları Keşfet” kısmı, profilde sağ tarafta “Profili Düzenle” butonunun yanında küçük bir düğme olarak yer alıyor. Ancak ben ana hesabımda bu düğmeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.

Hocam çözebildiniz mi nasıl yaptıysan bana da söyler misin

Profil => 3 çizgi => hesaplar merkezi => bilgilerin ve izinlerin => kişileri yükle => hesap seç => rehberi bağla tikini aç.

Hocam açık zaten ama hala yok Instagram'a da bildirdim bunu dönüş sağlanmadı.

Hocam açık zaten ama hala yok Instagram'a da bildirdim bunu dönüş sağlanmadı.

Ve ekleme olarak diğer hesabımda kapalı ama önerilen listesi çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı