Instagram ortak gönderi atıldığı zaman birisi kaldırırsa gönderi silinir mi?

Memyr

Hectopat
Ortak gönderi atacağım fakat ileride kişilerden birisi kaldırmak isterse bütün gönderi mi silinecek yoksa sadece kendi hesabı mı? Bir de herkesin hesabı gizli bir sorun olur mu?

Eğer fotoğrafı yükleyen silerse diğer kişiden de silinir. Eğer fotoğrafa eklenen kişi silerse; yükleyen kişiden silen kişi çıkar, sadece yükleyen kişide fotoğraf kalır. Umarım anlatabilmişimdir.

Örnek ile anlatmak gerekir ise, arkadaşımı ekleyip ortak gönderi attık. Fotoğrafı ben yüklediğim için o sadece kendi profilinden ve etiketini kaldırabiliyor.

Eğer fotoğrafı yükleyen silerse diğer kişiden de silinir. Eğer fotoğrafa eklenen kişi silerse; yükleyen kişiden silen kişi çıkar, sadece yükleyen kişide fotoğraf kalır. Umarım anlatabilmişimdir.
Yani herhangi bir kisinin silmesiyle herkesten silinme gibi bir sey yok degil mi?

Yani herhangi bir kisinin silmesiyle herkesten silinme gibi bir sey yok degil mi?

Eğer yükleyen silerse etiketlenen kişiden de silinir. Fakat etiketlenen kişi silerse yükleyen kişiden silinmez. Mesela sen ve ben ortak fotoğraf attık. Fotoğrafı ben attım seni de etiketledim. Eğer sen fotoğrafı silersen benden silinmez. Fakat ben silersem senden de otomatik olarak silinir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı