Instagram para kazanmak için uğraşılır mı?

Arpenix

Decapat
Katılım
24 Ekim 2021
Mesajlar
667
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Legal bir şekilde reklam alabilmek için 10.000 takipçi olmam gerektiğini biliyorum.
Ekstra bir gelir olması adına yapacağım bu işten elde edeceğim kazanç harcadığım zamana gerçekten değecek mi?

Kendimi zorlayacak olsa da 2 sayfa birden yürütmek istiyorum, ilk sayfamın konsepti oyunlarla ilgiliyken 2.sayfamın konsepti paylaşacağım editler üzerine olacak.
Ayrıyeten sayfalarıma hazırladığım videoları YouTube gibi platformlara da yükleyeceğim.
 
YouTube yapabilirsin ama YouTube'dan para kazanmak için profesyonelce yaklaşman ve iyi vakit vermen gerek, yani iş olarak zor.
 
İçeriklerini yapay zeka değil gerçek bir insan seslendirirse büyüme potansiyelin artar bence. Tabii kaliteli içerik üretmen lazım.
İnstagram için üreteceğim içerikler için seslendirmeye ihtiyaç duymayacak ayrıca yapay zeka dan da faydalanamayacağım.

Zamanında kanalımda kendimin seslendirdiği videolarım vardı ortalama izleniyordu, belki düzenli bir şekilde ilerletseydim büyütebilirdim ancak zamanımın büyük bir kısmını harcamayı ve sesimi kullanmamayı istediğim için bırakmıştım.

İnstagram sayfalarıma kaliteli reelslar üretebileceğimi düşünüyorum, en kötü edit yeteneğimi geliştirmemde fayda olur diye bir süre devam ettireceğim.

YouTube yapabilirsin ama YouTube'dan para kazanmak için profesyonelce yaklaşman ve iyi vakit vermen gerek, yani iş olarak zor.

Asla ana işimin YouTube olmasını istemiyorum, zamanımın büyük bir kısmını ele alacağı için daha çok Instagram'a yöneleceğim.

Tabii ki ileride YouTube'a tekrardan öncelik vererek kaliteli işler çıkartabilirim ancak şu anda ikinci planım olmasını istiyorum.
 

Geri
Yukarı